Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/2

Možda si utvrdila da ti se tip ne sviđa na prvi pogled, možda si stupila u komunikaciju i skontala da tu nema nikakve hemije, a možda se i ne radi o sviđanju – uopšte nisi raspoložena za muvanje, jer procesuiraš neku emotivnu povredu, ili ti se nabacuje neko sasvim nepriličan (tvoj prijatelj, bivši dečko tvoje prijateljice, ćaletov kolega, neko oženjen…) i neprijatno ti je i ljuti te što on to sebi dozvoljava. Ne želiš da budeš gruba, nego da ga pristojno odbiješ.

Ako se radi o nekome koga ne poznaješ, ko pokušava da te gnjavi u kafiću u koji si došla da popiješ kafu i nešto odradiš na laptopu, možeš da mu jednostavno kažeš da nisi raspoložena za razgovor i da imaš posla. Ukoliko tip ne shvata poruku i pokušava i dalje da sa tobom razgovara, najjednostavnije je da se pokupiš i odeš.

Ako si na dejtu i već si shvatila da drugog sastanka neće biti, a nepristojno je da baš odmah odeš, zauzmi odbojno držanje – on će osetiti tvoju hladnoću i uočiti govor tela koji signalizira distancu. Drži se dalje od njega i okrenuta malo u stranu, pokaži da si nezainteresovana i dekoncentrisana, a kad prođe dovoljno vremena, izvini se i reci da moraš da ideš i da misliš da to neće ići među vama. Zahvali na pažnji i vremenu i idi.

Editors choice