Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Možda si utvrdila da ti se tip ne sviđa na prvi pogled, možda si stupila u komunikaciju i skontala da tu nema nikakve hemije, a možda se i ne radi o sviđanju – uopšte nisi raspoložena za muvanje, jer procesuiraš neku emotivnu povredu, ili ti se nabacuje neko sasvim nepriličan (tvoj prijatelj, bivši dečko tvoje prijateljice, ćaletov kolega, neko oženjen…) i neprijatno ti je i ljuti te što on to sebi dozvoljava. Ne želiš da budeš gruba, nego da ga pristojno odbiješ.

Ako se radi o nekome koga ne poznaješ, ko pokušava da te gnjavi u kafiću u koji si došla da popiješ kafu i nešto odradiš na laptopu, možeš da mu jednostavno kažeš da nisi raspoložena za razgovor i da imaš posla. Ukoliko tip ne shvata poruku i pokušava i dalje da sa tobom razgovara, najjednostavnije je da se pokupiš i odeš.

Ako si na dejtu i već si shvatila da drugog sastanka neće biti, a nepristojno je da baš odmah odeš, zauzmi odbojno držanje – on će osetiti tvoju hladnoću i uočiti govor tela koji signalizira distancu. Drži se dalje od njega i okrenuta malo u stranu, pokaži da si nezainteresovana i dekoncentrisana, a kad prođe dovoljno vremena, izvini se i reci da moraš da ideš i da misliš da to neće ići među vama. Zahvali na pažnji i vremenu i idi.

Editors choice