Svako ima svoj stil telefoniranja – neko razmenjuje informacije telegrafski, a neko voli dugo da razgovara. Kako komunicirate preko telefona, prema horoskopu?

Ovan

Ovan voli da telefonira, jer tako može da kontroliše stvari i da izdaje uputstva i onima koji nisu pored njega. On govori glasno, tako da zvoni u ušima i zvuči naredbodavno i odsečno, čak i kad govori reči nežnosti. Za uspešnu komunikaciju preko telefona sa Ovnovima, govorite blago i umirujuće, da biste obuzdali vatrene izlive naredbodavnog Ovna.

Bik

Senzualni Bikovi, šarmiraju i zavode i preko telefona – u stanju su da satima opušteno ćaskaju o raznim temama, a ako vam se udvara muškarac u znaku Bika, zvučaće seksi i lenjo i kao da u životu nema nikakve druge obaveze, osim da vas šarmira i zavodi. Ali niko drugi verovatno neće moći da vas dobije na telefon – jer ćete stalno biti zauzeti. Ako niste osoba koja voli duge razgovore, biće vam krajnje neobično, a moraćete i da objasnite Biku da ne možete ceo dan provoditi na telefonu.

Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom 2 e1585735813798 Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom

Blizanci

Telefon je aparat za komunikaciju, a Blizanci su rođeni da koriste tehnologiju u te svrhe – Merkurov dar. Oni uvek sakupljaju informacije, stalno su na internetu i u svakom telefonskom razgovoru zasuće vas zanimljivim otkrićima i informacijama koje su upravo pokupili. Govore brzo, pokušavajući da rečima isprate bujicu svojih misli i vrlo zabavno, pa ne morate ni da im odgovarate – povremeno “mhm, da, da, super, baš interesantno…” i da uživate u zanimljivoj priči – ili da uopšte ne slušate, ako imate druga posla.

Rak

Rakovi vole romentične i nežne razgovore, oni tako pričaju i sa svojim prijateljima – izražavaju ljubav i naklonost u svakoj rečenici. Ako ne volite da “cvrkućete” preko telefona, vašem udvaraču u znaku Raka to će jako teško pasti, jer on želi da znate da misli na vas, da brine i da je prisutan i kad nije tu. Pitaće vas o vašim dnevnim obavezama i rasporedu, šta ste jeli, da li ste se dovoljno toplo obukli, ako je napolju hladno, nastojeći da vas obuhvate svojom nežnom pažnjom i tokom telefonskog razgovora.

Comments