Lav

Kad on želi sa vama da razgovara, naći će vas. On želi da zna gde ste i šta radite, a ako ste zaboravili telefon i to je razlog što mu se ne javljate, on misli i na to kao mogućnost i onda zove nekog ko je blizu vas – kako je našao taj broj telefona? Nema prepreke za Lava, čak i ako zna da će vas probuditi. On mora tog momenta da izrazi svoja osećanja, da vam kaže da misli na vas i da je tu ako vam treba i ne pada mu na pamet da vas to možda uznemirava. Valjda možete samo počastvovani da budete kad se ON toliko interesuje za vas!

Devica

Ako vam je Devica najavila da će vas pozvati u pet, u pet nula nula zvoniće vam telefon – one su precizne i poštuju svoje i tuđe vreme. A ako ste obećali Devici da ćete je zvati oko šest, gledajte da to bude tačno u šest, da ne biste izgubili njeno poverenje (i popili ribanje kako ste neorganizovani i neodgovorni). Device su savesne i organizovane i nemaju vremena za gubljenje. Ne vole ni mnogo da pričaju telefonom – telefon služi da se dogovorite kada ćete se videti, pa da razgovarate na miru, a ako to nije moguće, onda je bolje da se čujete (i gledate) preko interneta, jer tada Devica ne mora da gubi vreme – može da opere sudove dok razgovara sa vama, ili da završi peglanje i sklapanje veša, ili spremanje hrane.

Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom 3 e1585735841517 Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom

Vaga

Vage su prave “zvučne viljuške” kad vam čuju glas preko telefona, odmah znaju da li imate neki problem, ili pokušavate da prikrijete i ublažite neki problem. Kad Vaga čuje vaše “hej” i odmah vas pita šta vam je, znajte da ste provaljeni i ne pokušavajte da izvrdate. Vaga će vas pažljivo slušati i preko telefona (kao i uživo), podeliće vam par praktičnih saveta i umiriće vas tonom svog glasa – osećaćete se utešeno, samo zato što ste se čuli sa Vagom. Vage vole duhovite i bistre razgovore, pa ako razgovor završite u smehu i dobrom raspoloženju, budite sigurni da ste usrećili sagovornika u znaku Vage.

Škorpija

I Škorpija će vas, kao Lav, pozvati usred noći i početi da govori o svojoj strasti, ili da vam poverava svoje užasne noćne more i očekivaće od vas da ste apsolutno pribrani i spremni da učestvujete i aktivno slušate, iako ste do maločas spavali blaženim snom. Ako ste njena osoba od poverenja, onda ste navikli na ovakve ispade – Škorpiji ne pada na pamet da vas možda uznemirava i da niste na raspolaganju u svakom trenutku. Pošto vas neće poštedeti zato što vama smetaju nenadani pozivi u nevreme, najbolje je da se uopšte i ne javite i da isključujete zvuk, kad hoćete da se odmorite.

Comments