Strelac

Strelac ne stiže da razgovara telefonom, jer je stalno u pokretu, ali ako ste depresivni i nije vam ni do čega, pozovite nekog Strelca i slušajte kako vam objašnjava u kolikoj je gužvi, glasom vedrim i energičnim i pomalo zadihanim – kao da nema drugog načina da se ide kroz život, nego trčeći. To će vas oraspoložiti i ohrabriti. Strelac se oslanja na telefonsku sekretaricu i govorne poruke, koje može kasnije da presluša, jer nikako nema vremena koje bi posvetio nekom dužem telefonskom razgovoru. Kad vas pozove, to je samo da bi vam rekao “stižem za deset minuta, budi spremna”, odnosno, kako bi vas upozorio da ne gubite vreme.

Jarac

Ozbiljni i strogi Jarčevi su skloni da se neobično opuste prilikom telefonskog razgovora – malo nežnih reči i pristojnih šala i Jarac je već opušten i raspoložen za ćaskanje. Jarčevima je potreban smeh i opuštanje, situacije u kojima bi mogli da se opuste i raskrave i pokažu da umeju da budu i zabavni i prijatni, a ne samo uredni i organizovani. Budite prijatni i duhoviti u svom nastupu i Jarac će vam preko telefona izaći u susret mnogo pre, nego da mu zakazujete zvanične sastanke i trudite se da zaobilazno doprete do njega.

Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom 1 1 1 Kako horoskopski znaci razgovaraju telefonom

Vodolija

Vodolije su prevazišle tehnološka ograničenja komunikacije – one već žive desetak vekova dalje u budućnosti i odavno komuniciraju telepatski. Vodolije zapravo ne podnose ograničenja i ne mogu da shvate pomisao da neko očekuje da se oni jave svaki put kad telefon zvoni, da prekinu svoje misaone tokove i procese i da tek tako utroše neko vreme svog unutrašnjeg života za spoljašnju komunikaciju. Besmisleno. One će misliti na vas i slati vam ljubav energetski i telepatski, a vi ćete, ako ste povezani sa njima, to osetiti. I ne morate da ih zovete, da biste dobili potvrdu da one tog momenta misle na vas.

Ribe

Ribe vode prijatne razgovore preko telefona i uvek su voljne da razgovaraju, naročito ako im se obraćate jer imate neki problem. One žele da čuju sve o tome i da vam pomognu ukoliko mogu, a često je od pomoći već i to što su spremne da vas saslušaju, na svoj emptičan i emotivan način. Ribe su telepate, barem koliko i Vodolije, pa gotovo da im nije potreban telefon, ako ste u problemu i mislite na njih, one će se javiti, ili pojaviti, kao da je to najobičnija stvar na svetu. Zapravo, često uspevaju da “zaborave” telefon, jer im je to način da se rasterete od banalne i naporne komunikacije koju svi praktikuju.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Comments