Ljubitelji adrenalina, avanturisti, čudaci… zanesenjaci, večiti dečaci… i pokoja, nikako manje zaluđena, devojčica! Ovako bi ukratko mogli opisati grupu strasnih zaljubljenika u snowboard, ekipu “SNB Life” iz Novog Sada.

Javnosti su postali poznati 2012. kada su otvorili snow park “Brankovac” na Fruškoj Gori, projekat za koji se zalažu već pet godina. Vizija ovog parka je mesto gde bi snouborderi izvodili svoje omiljene vratolomije, državni reprezentativci vežbali, a deca činila prve korake na snegu, i to sve nadomak dva najveća grada u Srbiji – Beograda i Novog Sada.

Vrela krv ovih ljudi leti pati. Za njih postoji zima i vreme između dve zime. Kako izgleda život snoubordera kada jure niz snežne padine, a kako se osećaju kada nema snega, prikazali su nam prošle godine u filmu “U potrazi za snegom”.

Preview Kako izdržati do prvog snega: Sandboarding u Srbiji!

Sandboarding u Srbiji

Ove godine su otišli korak dalje. Pošto vreme do prvog snega najduže prolazi, oni su našli načina da stanu na svoje daske (eng.board-daska) koje im život znače, ovog puta na pesku! Pogledajte kako izgleda vožnja board-a niz peščane dine, a.k.a.Dubai, po prvi put u Srbiji!

 

Comments