Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

“Birajući ranjivost, svesni da se ona može iskoristiti, predstavlja snagu”, rekla je Indya Moore. “Nadam se da ne postoji zabrinutost u vezi sa onim zbog čega bih bila ranjiva – nije fer da ljudi očekuju od mene da ne delim potpuno realna razmišljanja koja imam o svojim iskustvima kao marginalizovana osoba… Biti u stanju da delim svoje najintimnije istine je snaga i poznat mi je rizik koji dolazi sa ranjivošću. Rizik da budem osuđena, iskorišćena…”

Indya ne želi da zastupa brendove koji pokazuju bojazan oko njenog angažovanja, baš zbog svega (revolucionarnog) što ona predstavlja.

“Ja ću deliti, komunicirati i izazivati na načine koji su ispolitizovani. Ponekad, takva razmena izaziva bojazan kod moćnih institucija, zabrinutih na koji način su one deo toga, učestvuju li u pitanjima koja ona postavlja. Svi se u nekoj meri plaše odgovornosti”, primećuje Moore, a svako ko se oseća neugodno zbog njenog zalaganja i stvarnosti ovog sveta koji marginalizuje osobe kao što je ona, ne zaslužuje da ga ona zastupa.

Integritet Indye Moore je neosporan, ona oseća odgovornost prema svojoj zajednici, a to što je poznata samo povećava tu odgovornost – da bude glasna, da se zalaže i daje prave informacije, koje mogu da pomognu marginalizovanim osobama.

Njena poruka je neodustajanje od istine i autentičnosti, osvajanje svesti o tome da je sve važno i da su svi važni i pronalaženje radosti, koja ne nanosi štetu – prihvatanje radosti, bez obzira na sve.

Naslovna fotografija: instagram.com/indyamoore

Brankica Milošević

Editors choice