Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

“Birajući ranjivost, svesni da se ona može iskoristiti, predstavlja snagu”, rekla je Indya Moore. “Nadam se da ne postoji zabrinutost u vezi sa onim zbog čega bih bila ranjiva – nije fer da ljudi očekuju od mene da ne delim potpuno realna razmišljanja koja imam o svojim iskustvima kao marginalizovana osoba… Biti u stanju da delim svoje najintimnije istine je snaga i poznat mi je rizik koji dolazi sa ranjivošću. Rizik da budem osuđena, iskorišćena…”

Indya ne želi da zastupa brendove koji pokazuju bojazan oko njenog angažovanja, baš zbog svega (revolucionarnog) što ona predstavlja.

“Ja ću deliti, komunicirati i izazivati na načine koji su ispolitizovani. Ponekad, takva razmena izaziva bojazan kod moćnih institucija, zabrinutih na koji način su one deo toga, učestvuju li u pitanjima koja ona postavlja. Svi se u nekoj meri plaše odgovornosti”, primećuje Moore, a svako ko se oseća neugodno zbog njenog zalaganja i stvarnosti ovog sveta koji marginalizuje osobe kao što je ona, ne zaslužuje da ga ona zastupa.

Integritet Indye Moore je neosporan, ona oseća odgovornost prema svojoj zajednici, a to što je poznata samo povećava tu odgovornost – da bude glasna, da se zalaže i daje prave informacije, koje mogu da pomognu marginalizovanim osobama.

Njena poruka je neodustajanje od istine i autentičnosti, osvajanje svesti o tome da je sve važno i da su svi važni i pronalaženje radosti, koja ne nanosi štetu – prihvatanje radosti, bez obzira na sve.

Naslovna fotografija: instagram.com/indyamoore

Brankica Milošević

Editors choice