Interesuju vas astrološke karakteristike žena? Saznajte više o njima ovde.

Drage moje dame, koliko puta u životu ste zaustile pitati astrologa kako da smuvate nekog tipa koji je, na primer, škorpija ili vodolija? Započeli ali niste završili rečenicu, jer Vam je bilo glupo to izustiti. I jeste glupo. Da ne ponavljam priču o tome da bi tom logikom postojalo samo 12 tipova ljudi na planeti i bla bla bla. Sve sam Vam to već rekao, mnogo puta.

Ali u eri instant filozofije i lakih rešenja za milenijumske dileme, osećam se obaveznim dati jedno takvo. I to baš po pitanju toga kako “navatati” odredjeni horoskopski znak.

Da ne duljim dalje.

men seeking women dating website millionaire online date auction with a twist 600 99116 Kako navatati određeni horoskopski znak

Ribe – postoji dva tipa muških riba. Oni koji žive za svoj novac i oni koji su izgubljeni u prostoru i vremenu. Prvi vole skupe kurve, drugi vole lude kurve. Dajte mu patnju i čežnju. Mučite ga svojim pravilima, jer on voli te igre. Ako ih ne budete igrali Vi, igraće ih on. Ako mu okrenete ledja, na kolenima će Vam donositi cveće, ako mu kažete da ga volite neće Vas čuti i povaliće prvu klinku koja mu podleti po libido te večeri.

Vodolija – sve muške vodolije su dotakle i razumele suštinu života. Tako oni shvataju svoje površno istraživanje smisla postojanja. Niko ih ne razume, ali ih to ne sprečava u tome da Vam stalno nabijaju na nos kako su različiti i posebni. Recite mu sto puta da je drugačiji od drugih, i da biste tako voleli da ga razumete, ali je to van Vaših mogućnosti i dobićete njega i njegovo posebno viđenje svakog životnog segmenta. Doduše viđenje koje stvarno i nema neke veze sa životom, ali Vas to i ne zanima. Rekli ste da želite njega.

Jarac – budite prijatelj sa njegovom majkom. Nikako ne otkrivajte njegovoj majci da ga želite, već se samo družite sa njom. Pomozite joj da odvoji svog sina od njegove zle najbolje drugarice, koja zasigurno hoće nešto od njega. Ne požurujte ga, ne dirajte mu u rituale. Potrudite se da ličite na njegovu majku, i nema problema. Ne trudite se da je dostignete – to je nemoguće. Kad mama kaže DA, uselite se kod njega u sobu.

Comments