Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Blizanac – ne znam o kojem od njih desetorice da pišem. Da l o onom što je smrtno zaljubljen u jednu devojku dvadeset sedam godina, od dvadeset tri koliko ima? Da li o onom nervoznom, zatvorenom u sebe. Ili o onom što je svako veče sa drugom? U svakom slučaju pustite ga da Vam priča, ne zamerite mu na trominutnom snošaju. Imajte mnogo razumevanja. Smejte se (kikoćite) i ne opterećujte. To Vam je – što Vam je.

Bik – spada u one jednostavne muškarce. Neretko i preterano jednostavnog, skoro pa potpuno prostog. Mnogo komfora, malo promena. Nahrani ga, ne zadržavaj ga predugo u seksu i nema problema. Izgledaj kao da ti se muško spolovilo vidi iz očiju dok ga ne smuvaš. Posle nemoj puno da ga cimaš, osim ako nisi zainteresovana da se aktivno baviš njegovim ličnim komforom i uživanjem. Ne menjaj mu navike, ne diraj mu stvari i znaj da prekineš na vreme sa teranjem inata.

dating2 Kako navatati određeni horoskopski znak

Ovan – u većini slučajeva je to primitvni, bahati, samodvoljni primerak muškog roda. Zapravo ovan je uvek samodovoljan. Odmah će ti ukazati na to da se on razume u sve, i da je idiotski sa njime ulaziti u raspravu. I idiotski je, jer nije stvar u tome znati, nego biti neverovatno uporan u sopstvenom stavu. Suštinski zna se podela, muškarac je car, a žena u najboljem slučaju barbika. Barbika koja bi mu rodila decu bi bio njegov arhitip žene. Idealno bi bilo da ne pitaš puno i da može da ti se obrati sa “ćuti ženo glupa si ti za to”, a ti samo da se nasmeješ tupavo i klimneš glavom u znak odobravanja.
Ako hoćeš samo da ga seksualno iskoristiš onda moraš “terati svoje” u raspravi dok on ne shvati da te mora sobaliti da ti pokaže ko na svetu nosi pantalone.

Eto opet ste me smorili na kafi sa glupim pitanjima. Kad biste još znali kako sam ja pristrasan i kako delim horoskope na zanimljive i nezanimljive. I s kojom mukom pišem o dosadnim znakovima ne biste ništa pitale. Samo biste klimale glavom, fino i cvrkutavo otpijale taj Jacobs i slušale šta imam da Vam kažem.

Iako nisam Ovan u horoskopu.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima.

Editors choice