Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

3/4

Devica – muška devica može biti sve. I klošar i Majkl Džekson. Može pušiti travu uz vops u parkiću, a može biti deo svetske organizovane kriminalne grupe. Obično su zatvoreni u sebe i nervozni. Što se žena tiče – sve je jasno. Emancipacija je prokletstvo. Seksualna revolucija takođe. Suknja ne sme biti iznad kolena, dekolte ne dolazi u obzir. Pravila se znaju. Nema perverzija, varanja i sličnih stvari. Za to leti glava.

Lav – svakom pravom lavu treba jedna lavica. Da lovi umesto njega, da mu donosi hranu i da jede tek kad on završi sa obrokom. Ponekad mislim da i vrapci na grani znaju kako sa lavovima.
Divite mu se, ne skivajte svoje oduševljenje čak i načinom na koji on seče hleb na kriške. I zauzvrat sigurno dobijate to razmaženo, lenjo nedonošče bez devetomesečne trudnoće. A on će zauzvrat beskrajno voditi računa o sebi. Paziće šta jede, šta pije, kojom kremom se maže. Trudiće se da se ne nervira koliko god to Vaši živci budu mogli da izdrže.

your future dating couple Kako navatati određeni horoskopski znak

Rak – šta znaš da skuvaš? Čak i kada izgleda da muški rak traži najnapucaniju, najsamostalniju ribu na svetu, verujte da on to radi samo jer želi da je strpa u kuhinju. Naravno to se nikad ne dešava jer je njemu uvek potrebna ženka koja će da ga gura i vuče – napred i nazad. Da ga donosi pijanog iz kafane i da sluša njegova patriotska proseravanja. Ups! Pričaj mu o porodici, kući sa baštom i nedeljnom ručku i tvoj je.

Editors choice