Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/4

Strelac – kad bi taj znao šta hoće i ja bih znao šta da napišem o njima. Zato i slove za švalere. Nije to do neverstva, oni ljudi jednostavno iznova i iznova otkrivaju da žele baš nešto drugačije od onog što imaju. Doduše, uglavnom se sve završava na “kamionima – avionima”, napucanim plavušama i rezervacijama u skupim lokalima. A realno nema pas za šta da ih ujede. Poenta je da ga uhvatite na vreme, saslušate (pošto oni ispričaju sve što im je na duši) i samo mu ponudite ono što u tom trenutku traži. Kurvu ili majku njegove dece – svejedno je. Sve je stvar trenutka.

Škorpija – odustanite odmah. Prvo škorpion uzima koga on hoće, a ne ko hoće njega. Najčešće nikom nije jasno kojom logikom. Jedno je sigurno, budi neprimetna i on će te videti. Drugo, ako te vidi – doćiće i reći ti da si ljubav njegovog života, a onda će otići i neće se pojaviti pet godina. Tada će mu se žene bacati pod noge, on će uzimati šta i koga hoće, sve dok se ne vrati po tebe. Ako nisi ta koju je odabrao da voli – imaš sreće. Ako nisi ta koju voli, ali želiš seks, onda ne komplikuj, iskoristi ga i pusti da ide bez pokušaja da razumeš. Tada ćeš ga imati zauvek za prijatelja.

dating Kako navatati određeni horoskopski znak

Vaga – muške vage su jednostavne. On će spolja biti neko ko deluje kao dva miliona dolara, ali samo iz razloga što ne zna šta bi drugo bio. Izgledaj kao milion dolara, donesi neke odluke umesto njega, kaži mu šta da radi sa tobom i tvoj je. Zapravo najbolje bi bilo kada bi ti sve sama i odradila.

Editors choice