Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kako postići zajedničku nezavisnost u vezi

Kako postići zajedničku nezavisnost u vezi

2/3

Konflikt se dešava na nivou ega, na pokušaju da se u vezi preuzme moć, što oboje u vezi rade, iako nesvesno – a dodatno stvari otežava to što ljubavni par ne želi da prizna da se zapravo bori za prevlast. Stvari komplikuju još i realne slabosti i mane koje počinjemo da uviđamo – tvrdoglavost, nesigurnost, ljubomora, nedostatak istrajnosti, sklonst da planemo, uvredimo se i reagujemo pre nego što razmislimo, nisu samo posledica burnih osećanja u vezi, nego i osobine, koje nam smetju i u drugim oblastima života.

Par ima šansu da prođe kroz ovaj period ako ne pokušava da se uporno drži drame zaljubljenosti i ako se svako okrene svojim indivdualnim potrebama, bez narušavanja integriteta veze – naravno, ukoliko ne odlučite da se rastanete, jer vam je nemoguće da izađete na kraj sa tolikim pritiskom i ne vidite da vredi truditi se.

javier allegue barros 406855 unsplash Kako postići zajedničku nezavisnost u vezi

Konstruktivno je posvetiti se ostvarivanju ambicija, druženju i sadržajima koji vas zanimaju, bez obaveze da partner u tome učestvuje i bez ljutnje i osećanja odbačenosti ako ne želi da učestvuje. U ovome uostalom, leži ona sloboda koja je svakome potrebna u vezi – da bude ono što jeste, da ne podređuje partneru svoja interesovanja, prijateljstva i druge oblasti života, već da u vezi pronalazi podršku i podsticaj za svoj individualni razvoj. Ako u tome uspete, ponovo ćete se zbližiti, na sasvim nov način. A to će značiti da ste prevazišli simbiotsku fazu, potrebu da budete stopljeni sa partnerom i da ste spremni da prihvatite partnera kao individuu, koja ne zavisi od vas, ali bira da bude sa vama, jer vas voli – i da se sami isto tako osećate.

Editors choice