Ukoliko vam predstoje zanimljivi susreti, poslušajte naše savete i privući ćete pažnju baš svakog muškarca koji vam zapadne za oko.

Kada je prvi susret u pitanju

Ukoliko vam pažnju na prvi pogled privuče nepoznati muškarac, dajte mu do znanja da ste zainteresovani:

– Budite u centru zbivanja. Ukoliko ste u društvu prijatelja, zauzmite mesto u sredini, negde gde ćete biti laka meta njegovog pogleda.

– Održavajte kontakt pogledom. Nemojte zuriti u njega, ali ako on pogleda u vašem pravcu slobodno uzvratite pogledom. Zatim ga dodatno zainteresujte osmehom.

– Pokušajte da skrenete pažnju na neki deo svog tela; otkriven vrat, ramena i dekolte su zavodljivi delovi kože koje muškarci odmah primete.

– Budite senzualni, opuštenog stava, laganih, zavodljivih pokreta. Ukoliko je izlazak u pitanju, poželjno je držati čašu pića u ruci. Takođe, dokazano je da izloženost unutrašnje strane ruke budi pažnju suprotnog pola, pa držite čašu tako da otkrijete unutrašnjost zgloba.

– Menjajte položaj tela. Poželjno je da se krećete, ukoliko ste sa prijateljima; sedite, plešite, menjajte svoje mesto u društvu. Dajte mu priliku da vas primeti u različitim situacijama. Ukoliko idete do toaleta, obavezno prođite blizu njega. Zaintrigiraće ga vaša smelost.

Slika 150 Kako privući pažnju muškarca u svakoj situaciji?

Unutrašnjost ruke privlači pažnju suprotnog pola

Često ga viđate, ali se niste upoznali

Ukoliko je on kolega sa posla/fakulteta ili poznanik vašeg prijatelja, pokažite svoje interesovanje:

– …izgledom. Muškarci primećuju vizuelne stvari; pa tako odeću odaberite tako da vam dobro stoji. Nemojte se strogo pridržavati trenda ili birati odeću koja mnogo otkriva jer takav izgled izaziva kontraefekat.

– Važan saučesnik u zavođenju je parfem; odaberite neki sa voćnim ili cvetnim notama.

– Koristite svaku priliku da prođete pored njega, a ako vam se pogledi sretnu, uzvratite osmehom. Zaintrigirajte njegovu pažnju i poželeće da vas ponovo vidi.

– U zavisnosti od situacije zatražite mu olovku, upaljač ili pomoć oko otvaranja flaše sa vodom. To je jednostavan način za početak razgovora, a može se osetiti zaštitnički ako vidi da vam je potrebna njegova pomoć.

– Zabavljajte se u društvu prijatelja. Ako ste na žurci, smejte se, plešite, glasno pevajte. Primetiće vašu pozitivnu energiju i poželeće da bude deo zabave.

Comments