Privlači vas poznanik

U ovom slučaju, ne morate brinuti o prvom utisku i pogledima kojima ćete ga zainteresovati, ali morate obratiti pažnju:

– …na govor. Nemojte brzati sa komentarima, možete reći nešto nepotrebno i dovesti sebe u neprijatnu situaciju. Nemojte naglašavati svoje mane, on ih verovatno nije primetio, pa nema razloga da mu ih nagoveštavate.

slika 323 Kako privući pažnju muškarca u svakoj situaciji?

Smeli pogledi razoružavaju

– Neka poželi da vas bolje upozna. Podstaknite njegovu radoznalost tako što ćete mu pričati o sebi tako što će poželeti da sazna još ponešto. Otkrijte svoja interesovanja i hobije ali nemojte otkrivati sve, prepustite ostatak njegovoj mašti; ukoliko započnete priču o sjajnom letovanju na kom ste se zabavljali, daćete mu priliku da pomisli na vas u bikiniju.

– Ukoliko vam se ne svidi njegovo mišljenje na temu razgovora, nemojte kolutati očima ili oštro osuđivati njegove stavove. Njegovom egu ne prija vaše oštro odbijanje, dok pokušava da vas zadivi.

– U nekoliko navrata stavite mu do znanja da ste zainteresovani, ali nemojte  preterivati.

– Dokazano je da muškarci (iako tvrdili suprotno) vole igre toplo-hladno. Istog trenutka kada pokažete svoju zainteresovanost, skrenite sa teme.

Izvori fotografija: welovedates.com, life123.com, lepotaizdravlje.rs, fundatinggroup.co.uk


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Comments