Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Znate već da se utisak ostavlja u prvih desetak sekundi – to je onaj momenat kad naši radari registruju ono što nam se dopada, kao i ono što nam se ne dopada. Evo šta muški radar registruje na ženama.

View this post on Instagram

Have you noticed that we love to eat? 🙈 . Whenever we think of a perfect date for both of us, we think of going to dinner. Whenever we decide to visit a destination, we start looking for the best restaurants there. Whenever we want to make a plan with someone, we go for a snack or dinner. . Today we decided to come for a brunch. Because we are happy eating, and preferably together 😍❤️ . Get up your 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♂️ who else is like that 😂 . PT: Já repararam que adoramos comer? 🙈 . Sempre que pensamos num encontro perfeito para os dois, pensamos em ir jantar. Sempre que decidimos visitar um destino, começamos logo a procurar os melhores restaurantes que existem por lá. Sempre que queremos marcar algo com alguém, marcamos um lanche ou jantar. . Hoje decidimos vir ‘brunchar’. Porque a gente é feliz é a comer, e de preferência juntos 😍❤️ . Levanta a 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♂️ quem mais é assim 😂❤️ . . #breakfastgoals#breakfast#hotelbreakfast#hotel#hotels#couple#relationshipgoals#cutecouples#couplelove#couplesgoals#italy#breakfastinbed#exploreitaly

A post shared by Carina Pinheiro & Ivo Filipe (@onewayticketrip) on

Gustina kose

Muški radar je kroz evouciju programiran da registruje gustu, bujnu i sjajnu kosu – to je znak zdravlja i ženstvenosti. Zato neka vam frizura bude lepršava, kosa uvek čista, redovno secite oštećene krajeve i dodajte joj malo sjaja.

Oči

I muškarci, kao i žene zapažaju oči – pre nego što im pogled odluta naniže. Neka vaše oči budu lepo istaknute, nenapadnom šminkom – jer ako ima upadljivih boja, ili suviše crnila, delovaćete maskirano i neprirodno, a to se muškarcima uglavnom ne sviđa.

Usne (osmeh)

Sa očiju, radar prelazi na usne, a osmeh je uvek privlačan. Takođe, govori o tome da ste opušteni, komunikativni i prijatni.

Ton (boja glasa)

Ženski glas u muškom mozgu angažuje centar za muzičke senzacije i zato će im se više dopasti viši ton, koji zvuči mladalački, zvonko i živahno. Žene nesvesno podižu ton, kada žele da privuku mušku pažnju, naročito u smehu – i to zaista radi.

Editors choice