Ovo će biti verovatno najkontroverzniji tekst koji sam do sada napisao, nakon kojeg će me verovatno dosta ljudi ukloniti iz liste prijatelja.

Povodom frke u javnosti rešio sam da pročitam gomilu tekstova o pederima. Isklljučivo Wikipediju i naučna istraživanja, nikakva privatna mišljenja i prepucavanja između gej i strejt populacije na netu. I zaključak je sledeći.

Pederi se rađaju takvi. Ne postoji nijedna naučna studija po kojoj osoba rođena “strejt” može postati peder ako posmatra pedere u svojoj okolini.

Pederi nastaju tako što centar za seksualnost embriona u trećem mesecu trudnoće ne primi dovoljno testosterona. Rađeni su eksperimenti na miševima koji to pokazuju. Ukinu majci miša lučenje testosterona dok je trudna i paf – rodi se Miki Maus koji naskače druge miševe.

Ovo je dokazano tek u poslednjih deset godina, jer je postalo moguće snimati mozak embriona magnetnom rezonancom.

Takođe je objašnjeno i zašto neki likovi imaju feminizirane pokrete a vole žene i obratno. Postoje dva centra u mozgu koji moraju da prime testosteron, jedan za ponašanje, drugi za seksualnost. Ukoliko samo jedan od njih primi dovoljno testosterona, rodi se feminizirani muškarac koji je “strejt” ili “dlakavi mačo” koji je gej.

Dokazano je i da se ovaj poremećaj lučenja testosterona može javiti ako je trudnica pod nekim jakim stresom u trećem mesecu. Dakle, muškarci, ukoliko želite da vaš sin ne bude peder i da vam se “ne zatre loza” bolje se pobrinite da vaša žena ne mora da ide na posao dok je trudna, da se zdravo hrani, izbaci cigarete itd.

kako sam pokušao da postanem peder 1 Kako sam pokušao da postanem peder
Comments