Eksperiment

Nakon svega što sam pročitao, pošto verujem u nauku, rešio sam da napravim jedan ekstremni eksperiment na samom sebi. Eksperiment je sledeći:

Gledaću gej porniće.

Ukoliko se ne budem napalio, u pravu je nauka a ne crkva. Nauka je uvek ispadala pametnija od crkve, pa se ne bojim. Hajde baš da vidimo.

Otvaram Google i kucam “gay tube”. Izlazi mi sajt sa hiljadama pederskih pornića. Odlično, baš ono što mi treba.

Narednih sat vremena gledao sam apsolutno sve vrste pederskih pornića koje postoje. Gledao sam crne, plave, riđe… feminizirane kao devojčice i dlakave nabildovane u svim kombinacijama i pozama. Brkate, emo, bildere, tinejdžere, ćelave… Ovaj njemu puši, onaj drugi ga guzi… sve poze koje mogu da se smisle…

I ništa. Nisam se napalio ni jednog jednog trenutka. Čak ni neki žmarci da me prođu kroz telo, a kamo li erekcija.

Pokušavao sam potom žešće da se trudim, da se uživljavam u ulogu… fokusirao sam se i zamišljao da sam ja onaj kome puše ili koji puši. Onaj koji guzi ili koga guze. U sve uloge sam se uživljavao.

I opet ništa. Nema ni traga uzbuđenja u meni.

kako sam pokušao da postanem peder 2 Kako sam pokušao da postanem peder

Zatim sam probao da zamišljam muškarce koje poznajem, svoje prijatelje. Zažmurio sam i zamišljao sam svakog od vas koji sada čitate ovo kako se ljubimo. I opet ništa. Na momente sam osetio blago gađenje, ali uglavnom bez emocija. Kao kad gledam u posudu za kafu ili daljinski upravljač.

Čisto da proverim da li je moja seksualnost u redu, odlazim na običan “strejt” porno sajt. Istog momenta kada se na sličicama pojavi gomila nasmejanih ženskih lica i golih tela, mojim telom konačno projuri krv i rodi se ta emocija koju sam bezuspešno pokušavao da kreiram gledajući pedere.

Zaključak. Nisam peder i ne mogu postati peder. Na veliku žalost nekih mojih Fejsbuk prijatelja.

I na kraju, poenta ovog teksta.

Vaša deca su bezbedna. Ukoliko se nisu rodila sa pederskim sklonostima, mogu da gledaju pedere po ceo dan, neće postati pederi.Nemojte se informisati o biologiji ljudske seksualnosti u crkvi i kod vašeg ćaleta koji je iz prošlog veka, čitajte knjige, Wikipediju i poslednja naučna istraživanja.

Ovaj radikalni eksperiment na sebi sam uradio da bih zapušio usta svima koji pričaju da je opasno za decu da gledaju pedere.To nije nikakvo seksualno opredeljenje, to je najgluplji naziv ikada. Pa neće deca jednog dana da se opredele, kao kad biraju stranku. To je urođena seksualnost i tu nema pomoći.

I na kraju, svi koji žele da me uklone iz prijatelja nakon ovog teksta, mogu to uraditi na donje levo dugme “Remove From Friends”.

Hvala.

Izvor fotografija: unsplash.com


Tekst je preuzet sa Facebook profila Istoka Pavlovića. O Istokovom stilu ste već imali prilike da čitate ovde.

Comments