Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Obasipanje pažnjom – on postaje “zlatan” kad oseti da je preterao. Posle naročito napornog perioda u kome si se grozno osećala, uslediće kratak period anesteziranja, kroz velike gestove. Izlasci, večere, cveće, romantika, strast. Podrazumeva se da nećeš hteti da kvariš kad ti se najzad dešava nešto lepo i da ćeš biti umirena. Emotivni zlostavljač te ovim potkupljuje i budi ti lažnu nadu da će stvari među vama biti bolje – a zapravo ni jedan problem nije rešen, samo čeka sledeću erupciju.

Prijatelji počinju da se brinu – jer primećuju da ti se nešto dešava i jasno im je da partner loše utiče na tebe, da nisi srećna. Emotivno zlostavljane osobe se povlače, izbegavaju druženje sa prijateljima, postaju tihe i izgledaju izmučeno, pa čak počinju i da se oblače drugačije (jer partner to traži od njih). Prijatelji tu ne mogu mnogo da urade, osim da te pitaju kako si i da ti skrenu pažnju na to da deluješ drugačije, ali ako ne želiš da razgovaraš o tome i izvlačiš se kako si preopterećena poslom i suviše umorna, oni nemaju dozvolu da ti ponude pomoć.

Počinješ da sumnjaš u sebe – partner ti već dugo servira pogrešne informacije o tebi i naravno da gubiš samopouzdanje i počinješ da sumnjaš u sebe i da preispituješ sve što misliš i osećaš. Čak počinješ da sumnjaš i u svoj zdrav razum, jer više nisi sigurna da se nešto odigralo onako kako se ti sećaš, pošto partner poriče da je rekao ili uradio nešto čega se ti jasno sećaš. Manipulacija je moćno oružje u rukama emotivnog zlostavljača i protiv njega ne možeš da se boriš – ali možeš da pobegneš, kad shvatiš da si žrtva emotivnog zlostavljanja.

———————————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/romance__4ever

Brankica Milošević

Editors choice