Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/3

Lav

Velikom, snažnom i dominantnom Lavu nedostaje lakoća i prozračnost, a tu će energiju privući amajlijom u obliku ptičjeg pera, odnosno, nošenjem pera kao amajlije. To je vrlo jednostavno – perce može uvek biti sa vama, u najmanjoj pregradi u torbi, ili u džepu svakog odevnog predmeta koji ima džep. Ova amajlija donosi energetski balans, optimizam i kreativnost.

Devica

Da bi Devica ostala stabilna potrebno joj je da stvari uvek radi na svoj način, promišljeno i bez mnogo zanosa – da biste savladali prepreke na svim životnim poljima, nosite amajliju u obliku zlatnog pšeničnog zrna. Možda će biti potrebno da naručite da vam se izradi ovakav privezak, a dotle možete naslikati zlatno zrno pšenice i nositi sliku sa sobom. Amajlija će vam pomoći da ostvarite svoje ideje i ciljeve i privučete uspeh.

Vaga

Vaga je dvostruki znak i jedini predmet u horoskopu i potrebna joj je amajlija u obliku duple potkovice! Ovakvih privezaka ima i na vašarima, a ako vas baš to i brine – ovaj simbol ne zadovoljava vaš prefinjeni smisao za lepo – nosite ga u torbici, ili među upadljivijim nakitom, da ne skreće pažnju. Dupal potkovica će vam pomoći da uvidite nove mogućnosti, privučete prijatne doživljaje u svoj život i ostvarite materijalne ciljeve.

Škorpija

Mističnoj Škorpiji – mistični simboli – amajlija bi trebalo da bude od metala sa simbolom linije i dodatkom crvenog kristala. To može biti igla sa crvenim kristalom, krug od malih crvenih kristala sa uspravnom ili vodoravnom linijom od metala, a može se nositi kao nakit, broš, kopča. Ovakva amajlija zaštitće vas od negativne energije i pomoći u prevazilaženju teških situacija i perioda. Takođe, pojačava vitalnost Škorpije i štiti od neiskrenih namera osoba iz vašeg okruženja.

Editors choice