Lav

Velikom, snažnom i dominantnom Lavu nedostaje lakoća i prozračnost, a tu će energiju privući amajlijom u obliku ptičjeg pera, odnosno, nošenjem pera kao amajlije. To je vrlo jednostavno – perce može uvek biti sa vama, u najmanjoj pregradi u torbi, ili u džepu svakog odevnog predmeta koji ima džep. Ova amajlija donosi energetski balans, optimizam i kreativnost.

Devica

Da bi Devica ostala stabilna potrebno joj je da stvari uvek radi na svoj način, promišljeno i bez mnogo zanosa – da biste savladali prepreke na svim životnim poljima, nosite amajliju u obliku zlatnog pšeničnog zrna. Možda će biti potrebno da naručite da vam se izradi ovakav privezak, a dotle možete naslikati zlatno zrno pšenice i nositi sliku sa sobom. Amajlija će vam pomoći da ostvarite svoje ideje i ciljeve i privučete uspeh.

Vaga

Vaga je dvostruki znak i jedini predmet u horoskopu i potrebna joj je amajlija u obliku duple potkovice! Ovakvih privezaka ima i na vašarima, a ako vas baš to i brine – ovaj simbol ne zadovoljava vaš prefinjeni smisao za lepo – nosite ga u torbici, ili među upadljivijim nakitom, da ne skreće pažnju. Dupal potkovica će vam pomoći da uvidite nove mogućnosti, privučete prijatne doživljaje u svoj život i ostvarite materijalne ciljeve.

Škorpija

Mističnoj Škorpiji – mistični simboli – amajlija bi trebalo da bude od metala sa simbolom linije i dodatkom crvenog kristala. To može biti igla sa crvenim kristalom, krug od malih crvenih kristala sa uspravnom ili vodoravnom linijom od metala, a može se nositi kao nakit, broš, kopča. Ovakva amajlija zaštitće vas od negativne energije i pomoći u prevazilaženju teških situacija i perioda. Takođe, pojačava vitalnost Škorpije i štiti od neiskrenih namera osoba iz vašeg okruženja.

Comments