Sterlac

Za vatrenog, dinamičnog i nestalnog Strelca, potrebno je nešto usporavanja, promišljanja i mudrosti, a to će mu doneti amajlija u obliku kornjače. Strelac nema strpljenja, a kornjača će umanjiti impulsivnu energiju u trenucima kada su strpljenje i smirenost potrebni. Kornjača uravnotežuje energiju, daje mudrost i strpljenje.

Jarac

Amajlija u obliku vilinog konjica idealna je za Jarčeve – ovom zemljanom znaku nedostaje lakoća, eteričnost i zaigranost, a amajlija će privući energiju dobrog raspoloženja, sreće i aktivnosti. Ako prolazite kroz težak period, vilin konjic će vam pomoći da vratite samopouzdanje, pronađete entuzijazam i dostignete uspeh.

Vodolija

Vodolijama odgovara amajlija sa verskim simbolom – odaberite onaj koji je u skladu sa vašom verom, a ako niste religiozni, odaberite onaj koji je najbliskiji vašim vrednostima i uverenjima. Štitiće vas od negativne energije i pojačati duhovno područje, a vratiće vam nadahnuće i entuzijazam u svakodnevni život.

Ribe

Ribama treba sunce, da bi živnule, oživele, pokrenule se i aktivirale. Amajlija u obliku sunca doneće vam samopouzdanje, izvući vas iz “mračnih voda” vaše preosetljivosti i promena raspoloženja, pomoći vam da ojačate svoju unutrašnju snagu i da se usmerite kako treba.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/cole_herrm

Brankica Milošević

Comments