Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Sterlac

Za vatrenog, dinamičnog i nestalnog Strelca, potrebno je nešto usporavanja, promišljanja i mudrosti, a to će mu doneti amajlija u obliku kornjače. Strelac nema strpljenja, a kornjača će umanjiti impulsivnu energiju u trenucima kada su strpljenje i smirenost potrebni. Kornjača uravnotežuje energiju, daje mudrost i strpljenje.

Jarac

Amajlija u obliku vilinog konjica idealna je za Jarčeve – ovom zemljanom znaku nedostaje lakoća, eteričnost i zaigranost, a amajlija će privući energiju dobrog raspoloženja, sreće i aktivnosti. Ako prolazite kroz težak period, vilin konjic će vam pomoći da vratite samopouzdanje, pronađete entuzijazam i dostignete uspeh.

Vodolija

Vodolijama odgovara amajlija sa verskim simbolom – odaberite onaj koji je u skladu sa vašom verom, a ako niste religiozni, odaberite onaj koji je najbliskiji vašim vrednostima i uverenjima. Štitiće vas od negativne energije i pojačati duhovno područje, a vratiće vam nadahnuće i entuzijazam u svakodnevni život.

Ribe

Ribama treba sunce, da bi živnule, oživele, pokrenule se i aktivirale. Amajlija u obliku sunca doneće vam samopouzdanje, izvući vas iz “mračnih voda” vaše preosetljivosti i promena raspoloženja, pomoći vam da ojačate svoju unutrašnju snagu i da se usmerite kako treba.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/cole_herrm

Brankica Milošević

Editors choice