Da li ćeš biti strpljiva, odana, tolerantna, maštovita, aktivna? Ma hoćeš sigurno, to je ono što želiš da pružiš u braku. A zvezde nude ova predviđanja, u skladu sa tvojim horoskopskim znakom.

Ovan

Ti si onaj tip cure koja vodi svog dragog za ruku po zanimljivom belom svetu i pravi fantastične fotke za Instagram. Unećeš u vaš brak avanturizam i akciju i želećeš sve zanimljive i uzbudljive stvari da radiš sa svojim čovekom – to je tvoj način da se povežeš duboko i trajno i da bračni život učiniš beskrajno zanimljivim.

Bik

Kad se jednom obavežeš, tvoja privrženost i posvećenost se ne dovodi u pitanje. Ti ćeš podržavati svog supruga i biti tu za njega u svim situacijama i nećeš ga izdati nikada, čak i kad u ljutitim trenucima želiš da mu se osvetiš. Ti znaš da je to samo privremeno. On može da preduzima poslovne rizike i da sa sigurnošću zna da ga kod kuće čeka mirna luka, stabilnost, razumevanje i podrška. Ti si idealna supruga.

horoskop 2 2 Kakva ćeš biti supruga prema horoskopu?

Blizanci

Ti si veoma strastvena supruga i to važi za sva tvoja interesovanja i aktivnosti, kao i za osećanja koja imaš prema partneru. Sa tobom nikad nije dosadno, jer si veoma maštovita i stalno ćeš otkrivati neke nove sadržaje u kojima ćeš hteti da učestvujete zajedno. Među vama mora biti romantike u koju ćete uvek moći da se sklonite od zahtevne svakodnevice.

Rak

Ti si sposobna da voliš celog života. Ono što kod drugih sa godinama bledi i ostavlja odnos praznim, kod tebe je jako i postojano. Ljudi počnu vremenom da uzimaju jedno drugo zdravo za gotovo i zaboravljaju da tretiraju partnera kao najposebniju osobu u svom životu, ali tebi se to ne dešava, a uz tebe, partner će razviti tu svest o ljubavi koja se neprekidno daje, razmenjuje i traje.

Comments