Strelac

Ti si tip supruge koja je pre svega najbolji prijatelj. Vas dvoje imate odnos iskrenosti, razumevanja i tolerancije koji obezebeđuje sklad i duboku povezanost o kakvoj drugi parovi nemaju pojma. Vama je zabavno šta god da radite zajedno, jer vi uživate da zajedno provodite vreme i da se družite. Uvek imate o čemu da razgovarate i uvek imate dovoljno sadržaja koje želite da podelite jedno sa drugim.

Jarac

Ti si otmena žena u svakom smislu. Imaš izgrađen ukus, visoke standarde, vrednosti i zahteve u životu. I biraš partnera koji to ceni i deli sa tobom, a retko ko je u stanju da “drži” korak sa tobom. I kad nađeš takvog, vas dvoje ste moćan par, kome ništa ne stoji na putu. Vi ne pričate nikome o svojoj intimi i ne pokazujete je i zato zadržavate svoj intiman svet samo za sebe.

horoskop 2 Kakva ćeš biti supruga prema horoskopu?

Vodolija

Ti si hipi žena i uvek si imala specifične ideje o tome kako želiš da živiš svoj život – opušteno, prirodno i prema sopstvenim pravilima. Kad nađeš partnera koji deli tvoje vrednosti, vi ste zaista zanimljiv i upečatljiv par – koji izaziva pažnju, a često i zavist – kako neko može da živi tako van svih šablona i da bude tako opušten i zadovoljan i da ima tako dobar, otvoren i dubok odnos?

Ribe

Ti si umetnička duša, osetljiva i senzibilna žena, koja u brak unosi svoj svet mašte i svoj umetnički senzibilitet. Sve među vama mora da bude nežno, romantično, bajkovito, odnosno ti si u stanju da sve učiniš takvim. Ti si u braku zaštićena, jer tvoj partner te doživljaja kao radoznalo, nevino i ranjivo stvorenje, kao devojčicu kojoj je uvek potrebna pažnja i zaštita.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments