Lav

Ti si neobična i zanimljiva supruga. Nisi tip žene koja posebno podržava partnera, ali tvoja autentična individualnost to nadoknađuje – čast je i privilegija biti tvoj partner. Fascinantna si i zanosna, svi njegovi prijatelji će želeti da te imaju u društvu i mnogi će zavideti tvom suprugu. Na njemu je samo da ti se divi i da ne zaboravlja koliko je srećan što si baš njega izabrala.

Devica

Ti si uspešna supruga. Tvoj brak je tvoj uspeh, uspeh tvog supruga je jedan od onih iz poslovice o tome kako iza svakog uspešnog muškarca stoji (uspešna) žena. Umeš da donosiš odluke u kriznim situacijama, posvećena si dobrobiti svog partnera i svoje zajednice i sposobna si da svaku akciju usmeriš u dobrom pravcu, kao i da sve loše periode prebrodiš uz vođstvo zdravog razuma i strpljenja.

horoskop 13 Kakva ćeš biti supruga prema horoskopu?

Vaga

Ti si vođa i okupljaš oko sebe zanimljiv svet – prijatelji, poznanici, kolege, svi te vole i uvažavaju i žele da budu u tvom društvu. Ne vidiš razloga da tvoj društveni život bude manje živahan samo zato što si u braku – tvoj partner je uključen u sva događanja i vas dvoje ste najverovatnije centar intelektualne, umetničke i slobodoumne elite u vašoj zajednici.

Škorpija

Ti si živahna i vragolasta supruga, koja će umeti da okupira pažnju svog supruga na svaki način. Šala i zadirkivanje je glavni oblik komunikacije među vama, vaša intima je vruća i uzbudljiva, a tvoj muž je jedan od onih koji ima zbunjen izraz na licu kad sluša kako se drugi muževi žale na bračnu rutinu.

Comments