A možda sa tom osobom imamo zajednički “projekat” – temu na kojoj smo odabrali da radimo tokom ovog života, kako bismo oboje odradili svoje životne zadatke.

Takođe, možemo imati više srodnih duša (karmičkih veza i odnosa) i u ljubavnom smislu i u širem smislu – svi naši odnosi, veze i prijateljstva mogu biti karmički, a to znači da se naš krug inkarnacije bliži zatvaranju, da imamo šanse da završimo sva zemaljska posla i da sa grupom duša kojoj pripadamo, nakon telesnog života nastavimo postojanje na drugim nivoima i sa drugim zadacima.

Ako vam ovo nije blisko, a deluje kao da ima smisla, posmatrajte svoje odnose i interakcije i potražite znake koji ukazuju na to da se radi o karmičkim spojevima.

Da li nešto učite u ovom odnosu? O sebi, o suštini života, o praštanju? Da li se stalno sudarate sa svojim egom, sa svojim nepomirljivostima i tvrdoglavošću? Da li osećate da vas partner dovodi u situacije da se suočavate sa stvarima sa kojima ne želite da se suočite i da su sve te lekcije vrlo izazovne i bolne? Težina izazova je siguran znak da ste se sa tom osobom sretali više puta u vremenu, tokom više života. Mnogo negativnog naboja, kao i ushićujuća iskustva sreće i bliskosti obično idu zajedno i vas dvoje već poznajete tu gorčinu. U najtežim i najgorim trenucima, nešto vam i dalje govori da ste jedno drugom potrebni i da bi bilo pogrešno da tek tako odlučite da se pomerite i da odbacite to iskustvo.

Comments