Postoje i brojni drugačiji modeli karmičkih susreta, odnosa i povezanosti – možda situaciju u kojoj ste se našli osećate i prepoznajete (a ne i osobu), kao da se istorija ponavlja? Ako imate situaciju koja se ponavlja sa novom osobom, to takođe govori o karmičkom susretu – pošto lekcija nije savladana, dobili ste novog učitelja, koji možda može bolje da vam pomogne da osvestite svoj zadatak i da ga obavite. U ovakvim slučajevima, ako savladate lekciju uz novu osobu, vaš odnos se transformiše – ili ta osoba napušta vaš život, ili prestaje potreba za takvom vrstom lekcija i vi možete da nastavite odnos, ali na sasvim drugačijem nivou.

Situacije u kojima vam neko pomaže bez ikakvog vidljivog razloga, ili u kojima vi imate potrebu da nekome priskočite u pomoć i založite se potpuno impulsivno, bez očekivanja da to bude uzvraćeno, znak je vraćanja usluge iz prošlog života.

Karmička dugovanja iz prošlih života mogu da se vrate u sadašnjosti, o čemu god se radilo, možda baš na način da nešto ne uzmemo i ne učinimo, jer smo to u prošlosti učinili i nekoga oštetili.

Postoje i obećanja kojim smo se u prošlim životima obavezali na ono što živimo sada, a ako si otvorena i spremna da posmatraš stvari iz šire perspektive u kojoj nismo ograničeni samo na jedan život, otkrićeš na koliko smo suptilnih načina svi međusobno povezani i koliko su i sporedne osobe u tvom životu neizostavan i važan deo tvog ukupnog postojanja.

Izvor fotografija: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Comments