Prethodno veče bilo je jako emotivno za Katy Perry, kao i za sve njene fanove. U svom najnovijem muzičkom spotu za pesmu Never Worn White objavila je da očekuje svoje prvo dete.

U spotu je obučena u elegantnu belu haljinu, ispod koje se nazire trudnički stomak, ali pravo oduševljenje usledilo je tek u poslednjoj sceni videa gde je praktično bila obučena samo u providni til, vrlo jasno smo mogli da vidimo o čemu se radi i da potvrdimo svoje sumnje sa početka spota.

Premijeru spota propratilo je oglašavanje kalifornijske pevačice na Instagram Live-u gde je progovorila o svojoj trudnoći objašnjavajući da će joj se svašta dešavati ovog leta, a da je jedna od stvari ta da će postati majka. Takođe, rekla je da sa fanovima želi da podeli sve o njenoj trenutnoj sreći, a da će to najbolje uraditi kroz svoju muziku, kao i da je ovo “najduža tajna” koju je morala da čuva.

Podsetimo se, Katy je bila udata za komičara Russell Branda od 2010. do 2012. godine i prošla je kroz srceparajući rastanak. Najnoviji singl Never Worn White je dramatična balada, a govori o međusobnoj ljubavi, poštovanju i zahvalnosti, te ne možemo da se ne zapitamo da li je baš ova pesma posvećena njenom partneru Orlandu Bloomu.

U njenom novom spotu, pored bele haljine i tila, nosi i masivan cvetni romantični kostim koji je kratkotrajno sakrio njen stomak.

Njeni fanovi su svoju radost zbog ove lepe vesti podelili na twitteru različitim porukama podrške, kao i simpatičnim meme-ovima.

Spot za pesmu pogledaj OVDE.

Naslovna fotografija: instagram.com/katyperry/

Miona

Comments