Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu, Knjaz Miloš lansirao je ekskluzivnu, ograničenu seriju Knjaz Miloš mineralne vode u bocama od 0,33l pod nazivom – Knjaz Braz! U toku Svetskog prvenstva u fudbalu, ograničena serija Knjaz Braza biće dostupna u najboljim lokalima, po ceni klasične ambalaže od 0,25l.

Moderan dizajn i atraktivna etiketa u bojama zastave ovogodišnjeg domaćina Svetskog prvenstva – Brazila, čine Knjaz Braz savršenom uspomenom na Mundijal, a sakupljanjem zatvarača sa tog pakovanja, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu mogu dobiti i interesantne poklone.

Untitled 11 Knjaz Miloš: Brazil stiže u Srbiju!

Fudbal se igra u više od 200 zemalja, a Knjaz se toči već 200 godina. Prva fudbalska pravila su kreirana 1836. godine, a Knjaz je dobio naučnu potvrdu o vrhunskom kvalitetu. Prva međunarodna utakmica odigrana je 1872. godine, kada je Knjaz počeo industrijsku proizvodnju. Naši reprezentativci su 1930. godine igrali najlepši fudbal na prvom Svetskom prvenstvu u Montevideu, a Knjaz je osvajao medalje u Briselu i Parizu.

Zahvaljujući aktivnom mineralnom sastavu, Knjaz Miloš svakodnevno budi život, a specijalna ograničena serija Knjaz Braz probudiće inspiraciju i duh najpopularnije igre sveta.

Editors choice