Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Njen prvi album pod nazivom Los Ángeles je objavljen u februaru 2017. godine i skreće pažnju više na svoj rad i doprinos španskoj kulturi kroz modernizovane načine prezentacije flamenka i tih divnih zvukova Španije koje svi sigurno volimo i u kojima užuivamo.

View this post on Instagram

💎💎💎🔪💎💎💎 link in bio

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Njen drugi studijski album koji nosi naziv El mal querer je bio vidan kombo muzičkih žanrova flamenca, fuiscing popa, electronice, RnB i cante onda (flamenco vokalni stil iz Andalusije).

Traka Malamente već Rosaliu dovodi do turneje preko okeana, pa smo samo šest meseci nakon objavljivanja albuma mogli da je vidimo na naslovnim stranama inostranih magazina i da budemo svedoci njenih druženja sa zvezdama kao što je Alicia Keys. Već je nastupala na jednom od najboljih festivala na svetu – Coachella i napunila u Njjuorku čuveni Webster Hall.  

Nakon godina truda i rada napokon se sve isplatilo pa joj je slava donela prijatelje kao što su Alejandro Sanz, Pablo Alborán, Palomo Spain i režiser koji je nagrađen Oskarom – Pedro Almodóvar, koji joj je dodelio ulogu u njegovom film Pain and Glory koji izlazi ove godine. Ujedno jedan od najvernijih fanova ove zvezde je pevačica Dua Lipa, a pošto joj to evidentno nije dovoljno, Kim Kardashian je opsednuta ovom mladom pevačicom pa se ona našla i na Instagram storiju ove zvezde.

Uostalom, čekiraj i sama kul muziku koju pravi Rosalía.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/rosalia.vt

Jovan Žihlavski

Editors choice