1/2

Ako ste još uvek u fazi da sa nestrpljenjem očekujete odmor i razmišljate šta vam je sve potrebno za bezbrižno letovanje, verujemo da ste svesne toga da će vam kupovina sasvim sigurno biti neophodna. Ipak, s obzirom na to da ste već dale dovoljno para za organizaciju samog puta, sigurno želite da vas makar šoping košta nešto manje. Zato, obavezno posetite Immo Outlet Centar u kome su trenutno velika sniženja, a kroz pametnu kupovinu vas vodi autorka bloga Fashion Babe Dunja Jovanić.

dunja 2 Kupuj pametno: Sve što vam je potrebno za letovanje (VIDEO)

Najpre, ukoliko je vaša letnja destinacija more, trebaće vam kupaći kostim. U Beosportu Dunja je pronašla atraktivne modele bikinija, a njen izbor bili su oni u roze boji. Ukoliko volite egzotične dezene, sigurno će vam se svideti roze bikini sa narandžastim detaljima, a ukoliko volite svedenije modele, tu su i kupaći kostimi u nežnim roze nijansama. Osim toga, u ovoj radnji možete pronaći i sve ostalo što vam je potrebno za savršeno letovanje poput papuča, šešira, torbi za plažu i peškira.

Za odmor su neophodne i ležerne, letnje kombinacije, a Dunjin izbor je simpatičan šorts sa sitnim tufnama i koralno crvena majica. U ovom autfitu ćete izgledati moderno, ali ćete se i osećati prijatno, a to je najvažnije kada je letovanje u pitanju.