Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Savršen odmor podrazumeva i potpuno opuštanje, a to ćete najlakše postići odabirom zanimljive knjige. U knjižari Laguna, Dunja je za vas izdvojila nekoliko naslova, među kojima su “Baka gangster” i “Deda u bekstvu”, a trenutno najtraženije knjige su i “Dnevnik čuda Dude Alapače”, triler “Ubistvo u Kapetan Mišinoj” i roman o legendi domaće rok scene “Rundek, između”. Osim za sebe, u Laguni možete pronaći i sjajne knjige za decu, te je dobar provod na plaži zagarantovan!

dunja 3 Kupuj pametno: Sve što vam je potrebno za letovanje (VIDEO)

A pošto je vrlo verovatno da ćete se zaneti čitajući, vodite računa o zaštiti od sunca. U Lilly drogeriji pronađite odgovarajući proizvod za zaštitu, a na raspolaganju su vam zaštitne kreme, ulja, ali i sprejevi za kosu, jer čak i o kosi morate voditi računa u ovim letnjim danima.

Na kraju, ukoliko letujete sa decom, ne zaboravite da i njima obezbedite lagane, letnje autfite. I u radnji Benetton Outlet “vladaju” velika sniženja te tako svojim najmlađima možete kupiti preslatke cvetne haljinice, za nju, i majice i farmerkice, za njega. A kako biste bile glamurozna mama, počastite sebe atraktivnim crnim platformama koje će svaku vašu kombinaciju upotpuniti na pravi način, bilo da je u pitanju dnevna, bilo da je u pitanju večernja varijanta. Verujemo da ćete ih rado nositi ne samo na moru, već i kada se vratite u grad!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Video: Vesna Kojić

Editors choice