Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

2/3

Lav

Iako će zvezde biti na tvojoj strani kada je reč o ljubavi, druga polovina meseca će biti nešto povoljnija nego prva. Nećeš imati većih problema sa partnerom, ali ipak nećeš biti sasvim zadovoljna stanjem stvari u vašoj vezi. Ne brini, krajem jula sve dolazi na svoje i vaša veza cveta!

Ako si slobodna, budi spremna na to da promeniš svoj status veze. Zračiš posebnom energijom koja je muškarcima magnetski privlačna i vrlo je verovatno da nećeš moći da se oslobodiš udvarača. To ti imponuje, a među njima pronalaziš sebi zanimljivu osobu.

Devica

Odnos sa partnerom će ovog meseca biti prilično stresan, toliko da ne znaš da li vredi nastavljati vezu ili ne. Osećaćeš da vašom vezom vladaju haos i neizvesnost što će te u potpunosti zbuniti. Pokušaj da ne paničiš pre vremena i sa svojim partnerom pokušaj da mirno rešiš potencijalne konflikte.

Slobodne Device bi definitivno trebalo da se aktiviraju, da više izlaze i druže se jer ih baš tu čeka rešenje za sve njihove ljubavne probleme! Zapravo, velike su šanse da se neko prijateljstvo pretvori u ljubav, sasvim neočekivano!

Vaga

Bez obzira na to što si u vezi, ljubav ti nije na prvom mestu na listi prioriteta. Više si fokusirana na sebe, na ljubav prema sebi i ono što ti voliš, da je vrlo verovatno da će se tvoj partner osećati zapostavljeno. Obrati pažnju na to šta ti govori unutrašnji osećaj, da li je u redu da se tako ponašaš ili ne.

Ako si slobodna, budi spremna da na sasvim neobičnom i neočekivanom mestu upoznaš potencijalnu ljubav svog života. Eto razloga da uvek iz kuće izlaziš makar minimalno doterana, ali doterana!

Škorpija

Kod zauzetih Škorpija sve ide po starom. Jul će biti miran mesec, bez većih trzavica, a odnos će biti harmoničan i prilično romantičan. Uživajte dok sami ne uspete nešto ponovo da zakomplikujete!

Slobodne Škorpije zrače neverovatnom energijom i kao magnet deluju na potencijalne partnere. Komunikativnija si nego inače i lako ti je da ostvariš kontakt sa osobom koja ti se dopada i cela priča ide kao tome da najzad postanete par!

Editors choice