Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

2/3

Lav

Iako će zvezde biti na tvojoj strani kada je reč o ljubavi, druga polovina meseca će biti nešto povoljnija nego prva. Nećeš imati većih problema sa partnerom, ali ipak nećeš biti sasvim zadovoljna stanjem stvari u vašoj vezi. Ne brini, krajem jula sve dolazi na svoje i vaša veza cveta!

Ako si slobodna, budi spremna na to da promeniš svoj status veze. Zračiš posebnom energijom koja je muškarcima magnetski privlačna i vrlo je verovatno da nećeš moći da se oslobodiš udvarača. To ti imponuje, a među njima pronalaziš sebi zanimljivu osobu.

Devica

Odnos sa partnerom će ovog meseca biti prilično stresan, toliko da ne znaš da li vredi nastavljati vezu ili ne. Osećaćeš da vašom vezom vladaju haos i neizvesnost što će te u potpunosti zbuniti. Pokušaj da ne paničiš pre vremena i sa svojim partnerom pokušaj da mirno rešiš potencijalne konflikte.

Slobodne Device bi definitivno trebalo da se aktiviraju, da više izlaze i druže se jer ih baš tu čeka rešenje za sve njihove ljubavne probleme! Zapravo, velike su šanse da se neko prijateljstvo pretvori u ljubav, sasvim neočekivano!

Vaga

Bez obzira na to što si u vezi, ljubav ti nije na prvom mestu na listi prioriteta. Više si fokusirana na sebe, na ljubav prema sebi i ono što ti voliš, da je vrlo verovatno da će se tvoj partner osećati zapostavljeno. Obrati pažnju na to šta ti govori unutrašnji osećaj, da li je u redu da se tako ponašaš ili ne.

Ako si slobodna, budi spremna da na sasvim neobičnom i neočekivanom mestu upoznaš potencijalnu ljubav svog života. Eto razloga da uvek iz kuće izlaziš makar minimalno doterana, ali doterana!

Škorpija

Kod zauzetih Škorpija sve ide po starom. Jul će biti miran mesec, bez većih trzavica, a odnos će biti harmoničan i prilično romantičan. Uživajte dok sami ne uspete nešto ponovo da zakomplikujete!

Slobodne Škorpije zrače neverovatnom energijom i kao magnet deluju na potencijalne partnere. Komunikativnija si nego inače i lako ti je da ostvariš kontakt sa osobom koja ti se dopada i cela priča ide kao tome da najzad postanete par!

Editors choice