Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Strelac

Tvoja veza je na čvrstim nogama i oboje se trudite da vam cvetaju ruže. Sada kada ste napokon pronašli zajednički jezik, tako i treba da bude. Negujte ono što imate i uživajte u svojoj ljubavi.

Ako si slobodna, lako možeš da uletiš u novu vezu. Nisi sigurna da li je to ispravna odluka, ali si se prepustila osećanjima. Svakako, to je dobar potez – slušanje intuicije, pa dokle traje da traje. Spremna si da se zabavljaš i nije ti bitno da li će veza biti ozbiljna ili ne.

Jarac

Hej devojko! Pa tvoj ljubavni život je tako dinamičan i uzbudljiv da ni sama ne znaš šta te je snašlo! Ljubav je za tebe na vrhuncu ovog meseca i uživaš svim čulima. Samo napred, zaslužila si! A kako je krenulo, leto će za tebe biti baš vrelo!

I slobodnim pripadnicama znaka “preti” isto ljubavno ludilo što će na pravi način razmrdati tvoju monotonu svakodnevicu. Nemoj da odbijaš pozive za druženja jer ćeš se sigurno dobro provesti + upoznaćeš mnogo zanimljivih ljudi!

Vodolija

Veza ide svojim tokom i koliko god se trudila da neke stvari promeniš – nemoguće je! Daj sve od sebe da odnos bude lep i harmoničan, ali ako neke stvari ne idu onako kako bi ti želela – pusti. Sve će doći na svoje, bez obzira na to šta on i ti radite po tom pitanju.

Ako si slobodna, postoji šansa da se to ovog meseca promeni jer neverovatno privlačiš suprotan pol. Dobro razmisli o ponudama, neka će ti se sigurno svideti. Daj i sebi i njemu šansu!

Ribe

Manji sukobi između partnera i tebe se mogu desiti, ali to neće ugrožavati vašu vezu. Sve će se mirno završiti, a vi ćete biti jači i povezaniji nego ikada pre. Dobro si raspoložena, osećaš se dobro, a to se odražava i na tvoj ljubavni život.

Ako si slobodna, ljubav te čeka iza ćoška! Ključni akteri za tvoj ljubavni život mogu da budu kolege na poslu ili čak – članovi porodice! Zato, obrati pažnju na svaku priliku!

OVDE možeš pročitati godišnji horoskop za 2018!

Izvor fotografija: instagram.com/smpliving

Editors choice