Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Strelac

Tvoja veza je na čvrstim nogama i oboje se trudite da vam cvetaju ruže. Sada kada ste napokon pronašli zajednički jezik, tako i treba da bude. Negujte ono što imate i uživajte u svojoj ljubavi.

Ako si slobodna, lako možeš da uletiš u novu vezu. Nisi sigurna da li je to ispravna odluka, ali si se prepustila osećanjima. Svakako, to je dobar potez – slušanje intuicije, pa dokle traje da traje. Spremna si da se zabavljaš i nije ti bitno da li će veza biti ozbiljna ili ne.

Jarac

Hej devojko! Pa tvoj ljubavni život je tako dinamičan i uzbudljiv da ni sama ne znaš šta te je snašlo! Ljubav je za tebe na vrhuncu ovog meseca i uživaš svim čulima. Samo napred, zaslužila si! A kako je krenulo, leto će za tebe biti baš vrelo!

I slobodnim pripadnicama znaka “preti” isto ljubavno ludilo što će na pravi način razmrdati tvoju monotonu svakodnevicu. Nemoj da odbijaš pozive za druženja jer ćeš se sigurno dobro provesti + upoznaćeš mnogo zanimljivih ljudi!

Vodolija

Veza ide svojim tokom i koliko god se trudila da neke stvari promeniš – nemoguće je! Daj sve od sebe da odnos bude lep i harmoničan, ali ako neke stvari ne idu onako kako bi ti želela – pusti. Sve će doći na svoje, bez obzira na to šta on i ti radite po tom pitanju.

Ako si slobodna, postoji šansa da se to ovog meseca promeni jer neverovatno privlačiš suprotan pol. Dobro razmisli o ponudama, neka će ti se sigurno svideti. Daj i sebi i njemu šansu!

Ribe

Manji sukobi između partnera i tebe se mogu desiti, ali to neće ugrožavati vašu vezu. Sve će se mirno završiti, a vi ćete biti jači i povezaniji nego ikada pre. Dobro si raspoložena, osećaš se dobro, a to se odražava i na tvoj ljubavni život.

Ako si slobodna, ljubav te čeka iza ćoška! Ključni akteri za tvoj ljubavni život mogu da budu kolege na poslu ili čak – članovi porodice! Zato, obrati pažnju na svaku priliku!

OVDE možeš pročitati godišnji horoskop za 2018!

Izvor fotografija: instagram.com/smpliving

Editors choice