Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/4

Ovan

Za slobodne Ovnove ovaj mesec doneće mnogo novih dešavanja. Smeše vam se novi počeci te očekujte da ćete upoznati mnogo novih ljudi. Oni će na neki način postati vama veoma važni, bilo zbog posle, bilo zbog druženja, a neko od njih će vam sigurno i “zapasti” za oko. Naravno, znajte da se nova ljubav ne može tek tako roditi pa morate biti strpljivi. U svakom slučaju, vi se osećate spremno da ostavite prošlost iza sebe i krenete napred, u nove ljubavne pobede. Trudite se da taj pozitivni stav održite što duže.

Ako ste u vezi, vaša ljubav će cvetati. Partner primećuje vaše pozitivno raspoloženje i sreću, pa će se i sam osećati tako. Očekuju vas divni, zajednički trenuci. Za slučaj da je vaša veza na “klimavim” nogama, na vama je da preuzmete inicijativu i rešite sve probleme. Svakako, zvezde su vam naklonjene u martu za sve pozitivne promene. Komunikacija je ključna, pa otvoreno, pažljivo i iskreno razgovarajte sa partnerom o tome šta muči i jedno i drugo. Vi ste spremne za promene, pa isto očekujete i od partnera.

Bilo kako bilo, novosti vas očekuju; jedno sasvim novo poglavlje se otvara u vašem ljubavnom životu, bilo da ste slobodni, bilo da ste zauzeti.

Bik

Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se jako dopasti, ali koja i dalje nije raščistila sa svojim odnosima iz prošlosti. To može biti veliki kamen spoticanja za vaš budući odnos, ali ako ste se sasvim “pronašli” i ako su se među vama javile jake emocije, moguće je da sve ostavite po strani i krenete napred, zajedno. Ipak, neće biti lako ostvariti razumevanje i poverenje.

Bikovi koji su u vezi moraće da pokažu svom partneru da su oni zaista prava osoba za njih i da bi trebalo potpuno da im veruju. Pokažite svom partneru i to da ste vi osoba na koju je potpuno moguće osloniti se, a to je za svaki odnos velika stvar.  Možda ćete se suočiti i sa problemima u odnosu sa partnerom zbog njegovih ličnih nezadovoljstava, pa budite strpljivi i pomozite mu koliko možete. Ako su vaši odnosi zahladneli, potrudite se da to promenite jer ljubav nikada ne treba da ispašta zbog pritisaka sa strane.

horoskop 1 Ljubavni horoskop za mart 2016.

Blizanci

Slobodni Blizanci biće spremni više nego ikad da se prepuste svojim osećanjima, izazovima, rizicima i avanturama. Osećate se sasvim slobodno, želećete da svoj ljubavni život malo “začinite” i bićete u potrazi za partnerom koji želi baš isto što i vi. Upravo zato, isprobaćete nove načine upoznavanja koje do sada niste praktikovale – da li će to biti sajt za upoznavanje ili ćete same prići nekom dečku, na vama je da odaberete. Takođe, ono što je zabranjeno biće vam naročito primamljivo.

Blizanci koji su u vezi, takođe će poželeti nešto novo u svom odnosu sa partnerom, ali ako te novine i rizici podrazumevaju i njega, vašeg partnera, samo napred. Ipak, ukoliko poželite da se upustite u neku tajnu avanturu, dobro razmislite da li je taj vaš ljubavnik vredan toga da narušite svoju vezu. Osim toga, neki Blizanci će se odlučiti i na brak ili proširenje porodice. Sve cveta kada je reč o ljubavi u martu, budite spremni na to.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Editors choice