Jarac

Mesec mart ne donosi toliko lepe vesti kada je reč o ljubavi. Generalno, ništa se loše neće desiti, ali se ništa značajno neće ni promeniti. Najviše pažnje posvetićete poslu, ali zbog previše obaveza bićete konstantno pod stresom. Samim tim nećete ni biti raspoložene da nešto uradite po pitanju svog privatnog života. Potrebno vam je malo odmora i da, potreban vam je partner. Ovo se odnosi na slobodne pripadnike ovog znaka.

Kada je reč o zauzetim Jarčevima, moguće je da ćete imati nekoliko rasprava i nesuglasica sa partnerom, ali to je i logično kada vi ne znate šta želite. Jer, samim tim, ni vaš partner ne zna šta treba da vam pruži i kako da se ponaša. Savet je da sa svojim dragim otputujete negde ili se makar na dan zatvorite “u četiri zida” i lepo se posvetite jedno drugom. Opustićete se i zajedničko vreme će oboma prijati. Zaboravite na sve i uživajte.

Vodolija

Slobodne Vodolije će biti malo sebične i želeće da svoje slobodno vreme posvete samo i isključivo sebi. Dosta vam je i posla i neuspelih veza i bivših ljubavi – želite da malo budete same sa sobom. To je sasvim u redu. Posvetite se sebi, učinite sebe srećnim i to će se i te kako odraziti i na vaš privatni život. Kada budete spremne, pustićete nekoga u svoj svet.

Zauzete Vodolije posvetiće se svom partneru kome su potrebni pomoć i podrška. To će mu jako značiti i lepo je od vas što želite da učinite nešto lepo i za njega, a ne samo za sebe. Takođe, radićete na zajedničkim ciljevima što će dodatno ojačati vaš odnos, a ako još uvek nemate zajedničke ciljeve, sada je verovatno pravi trenutak da ih stvorite. Prepustite se svojim osećanjima i isplanirajte nešto lepo za oboje.

horoskop 4 Ljubavni horoskop za mart 2016.

Ribe

Slobodne Ribe su pomalo stidljive i zatvorene, ali bez obzira na to što mislite da ste nespremne da se upustite u nove veze, to će se i te kako promeniti kada budete upoznale onog pravog. A znajte da je mart odličan period za početak nove ljubavi. Opustite se i prepustite naletu emocija.

Ako ste u vezi, može se reći da ste prilično samouverene i sigurne u to što želite, što jasno komunicirate svom partneru. Dobro se slažete, možete razgovarati o svemu i to jako dobro i kvalitetno, što će vaš odnos dodatno ojačati. Očekuju vas lepi trenuci u vezi i zaista se može reći da se do sada nikada bolje niste osećale kada je ljubav u pitanju. Napokon su se svi vaši novi ostvarili i vi maksimalno uživate u tome.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.learn.lindsayadlerphotography.com, www.bridalmusings.com, www.dailymail.co.uk, www.flickr.com, www.la-fashion-photographer.com

Ivana Tomić

Comments