Vaga

Slobodne Vage napokon će biti spremne za nove ljubavne pobede i učvršćivanje odnosa. Ako vam se neko već duže vreme dopada, sada je pravo vreme da sa njim obavite jedan od “onih” razgovora. Niko neće ostati ravnodušan na vaš šarm, tako da – samo napred. Imaćete uspeha u ljubavi i bićete jako srećne zbog toga.

I Vage koje su u vezi proživljavaju divne trenutke sa svojim partnerom. Čini vam se kao da vaš odnos nikada nije bio čvršći i bićete spremne da čak i svoju vezu podignete na viši nivo. Vreme je da sa partnerom razgovarate o planovima za budućnost ili makar nekim zajedničkim aktivnostima kao što je, recimo, neko putovanje.

Škorpija

Slobodne Škorpije želeće da se ostvare i na polju ljubavi pa će prihvatiti udvaranja osoba suprotnog pola. Osećate se spremno da se posvetite svom privatnom životu, a naročito će vam privući pažnju osoba koja vam nudi nešto novo ili koja je sasvim drugačija od vas. Takođe, možda ostvarite vezu sa osobom koja je u inostranstvu ili koja često putuje. Bilo kako bilo, ljubav vam je potrebna i vi ste spremne da je pustite u svoj život.

Škorpije koje su u vezi, poželeće da nešto promene, tačnije, da unaprede svoj odnos sa partnerom. To će oboma prijati. Takođe, mart je dobar period da sa svojim partnerom razgovarate o zajedničkoj budućnosti ili pravcu u kome želite da se vaša veza odvija. Vi ne volite monotoniju i trudićete se da u vezu unesete što više raznolikih aktivnosti. Osim toga, ako se vaš partner suočava sa ličnim ili problemima na poslu, budite mu podrška i oslonac. Značiće mu.

horoskop 3 Ljubavni horoskop za mart 2016.

Strelac

Slobodnim Strelcima mart donosi mnogo zanimljivih trenutaka, ali i volje i želje za novim ljubavnim dešavanjima. Pošto važi pravilo da kako zračiš, tako i privlačiš, može se reći da ćete biti jako atraktivne i da ćete privlačiti mnogo muške pažnje. Svakako, to će vam prijati i moći ćete da birate kome ćete vi posvetiti pažnju. Opustite se i uživajte.

Ako ste u vezi, možda nećete imati dovoljno vremena za svog partnera ili zbog posla ili zbog preterane ushićenosti drugim stvarima. Svakako, njemu se neće dopasti što ga zapostavljate i što vas sve drugo ispunjava više nego vreme koje provodite sa njim. Možda biste mogle da razmislite o tome kako da i njega uključite u svoje svakodnevne aktivnosti kako biste oboje bili srećni i zadovoljni.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednoj strani!

Comments