Rak

Ovog meseca bićete jako zauzete zbog posla pa će ljubav pasti u drugi plan. Zato, ako ste slobodne, nećete se preterano ni truditi da taj status veze promenite. Radićete dosta, a kada dođete umorne sa posla želećete samo da se sručite u krevet. Ako je posao centralna tačka u vašem životu, to nikako neće biti dobro, jer ćete posle nekog vremena početi da se osećate jako loše. Naterajte sebe da se pokrenete i posle posla makar odete na piće sa drugaricama. Možda upoznate nekog zanimljivog.

Ako ste u vezi, partner neće imati toliko razumevanja za vaše preterano angažovanje na poslu i osećaće se kao da ga zapostavljate. To može biti uzrok brojnih rasprava i optužbi. U nekoj meri je u pravu, pa bolje razmislite o svom ponašanju i motivima da se toliko trudite na poslu, a toliko zanemarujete svoj privatni život. Kada odredite svoje prioritete, jasno ih stavite do znanja svom partneru pa zajedno odlučite u kom pravcu će se vaš odnos razvijati.

Lav

Slobodni Lavovi želeće da što više vremena posvete sebi, svom izgledu i želeće da rade ono što vole i što ih ispunjava, nešto za njihovu dušu. Čak, može se reći da će biti jako sebični. S obzirom na to da nemate partnera, to i neće biti tako loše. Radite na sebi, budite zadovoljni sobom, budite svesne toga šta želite i imaćete i uspešniju vezu.

Ako ste pak u vezi, vaša sebičnost baš i neće biti dobra. Nemojte isključivati partnera iz svog života, nemojte se svađati sa njim ako ste nezadovoljne na poslu ili vam neke druge stvari loše utiču na raspoloženje. Nije on kriv za to. Umesto toga što ćete biti hladne i nezainteresovane, otvoreno mu recite da vam je potrebno malo vremena da se opustite, posvetite sebi i razmislite o tome šta želite. I stavite mu do znanja da to ne dovodi u pitanje vašu ljubav, jer neće razumeti vašu promenu raspoloženja. Najvažnije je da pred njim nemate nikakvih tajni.

horoskop 2 Ljubavni horoskop za mart 2016.

Devica

Za Device se često kaže da su one jedan od horoskopskih znakova koji se dobro osećaju kada su slobodni. Može se reći da će to naročito doći do izražaja u martu, jer nećete preterano tugovati što niste zaljubljene. Takvo pozitivno razmišljanje je i bitno. Posvetite vreme sebi i onome što vas ispunjava.

Device koje su zauzete imaće problema u vezi zbog svoje preterane kritičnosti. Pokušajte da obuzdate svoja negativna osećanja i sitničavost i okrenite se onome što je u vašem odnosu sa partnerom dobro, lepo i pozitivno. Odnosi su takvi da uvek ima i uspona i padova i zato nema razloga da se toliko opterećujete. Takođe, zaista jeste tačno da posle kiše dođe sunce. Budite što pozitivnije i verujte da će se uskoro sve srediti. Zapravo, u velikoj meri vi i preterujete i preuveličavate.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Comments