U filmu “12 godina ropstva” (12 Years a Slave) Lupita Niongo (Lupita Nyong’o) je dobila svoju prvu veliku ulogu. To nije jedini razlog i desetine nominacija koje je dobila za istu, što je u centru pažnje ovih dana. Izdvajamo samo pet!

1. Predivna je na crvenom tepihu! Mlada dama je postala za kratko vreme kraljica crvenog tepiha. Na svakom pojavljivanju je blistala u glamuroznom izdanju. Za nekoga ko je tako kratko u svetu velikih zvezda pokazala je kako se nosi sa svakom prilikom i postala je miljenica modnih kritičara. Izabrali smo samo tri njena najelegantnija izdanja.

lupita Lupita Nyongo: Zašto se ovih dana šuška o njoj?

Blista na crvenom tepihu

2. Postala je Miu Miu inspiracija i zvezda nove reklamne kampanje, o čemu smo vas već obavestili. Uz neke od najpoznatijih modnih i glumačkih imena našla se u ulozi modela i postala deo svetske modne priče prestižnog brenda.

3. Gluma nije njen prvi posao. Imala je priliku da se oproba u pravljenju filmova, ali je to nikada nije zadovoljavalo. U Keniji nije mogla ni da ima realnu sliku o svojoj sadašnjoj profesiji. Ipak, dozvolila je da je želja i vera u sebe vodi! Njen primer bi svako trebao da sledi i da ne odustaje od svojih snova.

4. Ne prestaje da iznenađuje svojim pozitivnim stavom i vedrinom. Ovih dana njenu izjavu za magazin “Interview” mnogi citiraju. A ona glasi ovako: “Otkrila sam da radost nije negacija bola, već sagledavanje realnosti i uprkos tom biti srećan”.

5. Ona ne krije da je veliki fan poznatih zvezda. Na svojim društvenim mrežama često postavi fotografije na kojima se nalazi sa najvećim imenima filmske industrije, tako nije krila oduševljenje ni kada je imala priliku da upozna Leonarda Dikaprija (Leonardo DiCaprio).

Lupita Nyongo and Leonardo DiCaprio Lupita Nyongo: Zašto se ovih dana šuška o njoj?

Na svom Twitter profilu je napisala: “Upoznala sam Leonarda i rekla sam mu koliko cenim njegov rad još od svoje 14. godine”


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments