Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

1/2

Liam Payne je pevač, tekstopisac, Vaga u horoskopu i naš ovonedeljni #ManCrushMonday!

Ovaj dvadesetpetogodišnji pevač je započeo svoju karijeru u TV showu X-Factor gde je stavljen u boy band OneDirection koji je jako brzo postao planetarno popularan. Nakon raspada benda, on počinje svoju solo karijeru i ređa hitove kao što su Strip That Down, Bedroom Floor, Get Low, Familiar i mnogi drugi. Pažnju publike je privukao i saradnjom sa Rita Orom na singlu For You koji je ujedno i bio tema poslednje instalacije filmova Fifty Shades, koji su rađeni po romanima E. L. James.

Svoju solo karijeru je lansirao 2015. godine kada ga je magazin Attitude proglasio za najseksepilnijeg muškarca godine, gde je po prvi put dao intervju kao solo izvođač.

Liam je pop pevač, koji istražuje i muzičke žanrove kao što su elektronska scena i RnB. Navodi Pharrella Williamsa, Justina Timberlakea Ushera kao najveće inspiracije i kao artiste koji imaju najveći muzički uticaj nad njim.

Osoba koja me najviše inspiriše je Pharrell sa kojim sam sarađivao davno. Nedavno sam pričao sa njegovim producentom i pitao ga kakav je Pharrell bio kao mlađi izvođač i otkrio mi je da nije znao da ubode jednu jedinu notu na klavijaturi. To mi je bilo skroz cool jer sam ja sa 22 godine mislio da je suviše kasno da učim da sviram gitaru”, otkrio je Liam jednom prilikom.

Editors choice