WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/2

Sigurno se sada pitate ko je Matthew Noszka? Sad ćemo vas uputiti malo više u našeg ovonedeljnog MAN CRUSH MONDAY. 

Matthew Noszka je model, košarkaš, glumac i Škorpija u horoskopu!

Iako ima samo dvadeset i sedam godina, on polako ali sigurno osvaja srca miliona širom sveta zahvaljujući svojoj ulozi u seriji STAR koja se i kod nas emituje na televiziji FOX, a trenutno snima romantičnu komediju inspirisanu Božićem gde pored njega glumi i Kiernan Shipka koja nam je poznata po ulozi Sabrine u seriji The Chilling Adventures of Sabrina.

Pored toga on je kao model radio mnoge kampanje i šetao mnoge piste za brendove kao što su Tom Ford, Calvin Klein, Versace, Hugo Boss, Moncler, Levi’s i mnogi drugi.

View this post on Instagram

🃏 What’s everyone up to today?

A post shared by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on

View this post on Instagram

Born in the wrong era. Who else feels like this?

A post shared by Matthew Noszka (@matthew_noszka) on

Ovaj multitalentovan čovek je rođen u Pittsburghu, američka država Pennsylvania, ali se kao veoma mali brzo prebacio u New York. Ima veoma bogatu istoriju porodice i pozadinu pa vuče korene iz nekoliko evropskih država, iako je poreklom konkretno iz Poljske, zbog prezimena Noszka i više nego očigledno, a ima korene iz Švedske, Irske Španije! Multikulturan, ukratko rečeno.

Svoju karijeru je počeo kao profesionalni košarkaš i ujedno se za to i školovao, kao mladi talenat je dobio košarkašku stipendiju na Point Park univerzititetu gde je diplomirao ekonomiju. Dok je studirao, preko leta je radio teške fizičke poslove kao što je građevina kako bi sam sebe izdržavao bez oslanjanja na roditelje.

Njegov deda je bio Stan Noszka, poznati košarkaš koji je imao u svojoj bogatoj karijeri i ulogu senatora u Pennsylvaniji u periodu od 1967. do 1978. godine, pa se može reći da je i talenat za košarku i poslovanje u genima ove mlade nade šoubiznisa. 

Jednom prilikom, nakon što je završio farbanje terase, sa porodičnim prijateljem je okačio fotografiju na društvenu mrežu Instagram. Čim je primetio fotografiju, Luke Simone iz Wilhelmina Models agencije mu je poslao poruku i tražio još nekoliko fotografija, a kroz nekoliko dana mu je bukirao kampanju za Nike. 

Editors choice