Nick Jonas je američki pevač, glumac, tekstopisac, Devica u horoskopu i naš ovonedeljni #ManCrushMonday!

Iako najmlađi brat iz sastava Jonas Brothers ima samo nepunih dvadeset i sedam godina, on se može istaći i kao najuspešniji od sve trojice, bez želje da omalažavamo Kevina ili Joea.

Rođen u porodici gde mu je otac bio sveštenik, za njega i njegovu braću je bio velik konflikt sa ostatkom sveta kada su odrastali i počinjali polako da se bave šoubiznisom. Njihov otac je dobio otkaz jer njegovi sinovi nisu samo bili više divni dečaci koji su pevali u crkvenom horu i snimali gospel muziku, nego su počeli da pevaju o devojkama, što je predstavljalo problem za crkvu i ljude koji tamo idu.

Iako su njegova braća takođe megatalentovana, Nick je ipak bio inicijator svega. Kao dete je još počeo da peva i da piše pesme, a čak je glumio i na Broadwayu sa samo sedam godina. Ipak, tek kada je udružio snage sa Kevinom Joeom, doživljava pravi uspeh, koji je mogao podeliti sa članovima svoje porodice.

Sastav Jonas Brothers doživljava ogroman uspeh zahvaljujući Disney televiziji koja je pored njih, plasirala u zvezde još i Britney Spears, Demi Lovato, Selenu Gomez, Christinu Aguileru, Miley Cyrus i mnoge druge. Iako su svoj prvi album objavili 2006. godine, debitovali su na samo devedeset i prvom mestu Billboard 200 liste u USA, da bi već naredne godine usledio drugi studijski album koji se našao na mestu broj pet. Pošto je treća uvek bila sreća, njihov treći studijski album dostiže mesto broj jedan 2007. godine, godinu dana nakon objavljivanja drugog albuma i ovaj bend postaje jedan od najpopularnijih boy bendova na svetu.

Dodatnu slavu dobijaju sa radom na dan danas popularnim Disney televizijskim filmovima, a glavne uloge ova braća dobijaju sa Demi Lovato u kultnom tinejdž filmu Camp Rock. Tada Demi Jonasi počinju deliti i menadžment i postaju frontmeni pop kulture koja je i dan danas popularna.

Comments