Možda ste skeptični prema moći pozitivnog razmišljanja i korišćenja misli da prizovete i materijalizujete u svom životu ono što vam je potrebno, ali mnogi ozbiljni ljudi objašnjavaju da se manifestacija odvija prema principima zakona privlačnosti, koji kaže da je ono što mislite ono što stvarate. Sa ovakvim načinom razmišljanja, možete uneti u svoj život sve što želite – posao iz snova, više novca, posebnu osobu i vezu koju priželjkujete. Ako već dugo želite nekog posebnog u svom životu, isprobajte ove prinicipe za manifestaciju partnera.

Manifestacija partnera i idealne veze

Izaberite koga želite da manifestujete

Kada je u pitanju manifestacija partnera, prvo morate da znate kakav treba da bude vaš idealni partner. Razmislite i zapišite sve što želite od partnera, uključujući karakter, osobine ličnosti i interesovanja (i sve između). Ništa nije zabranjeno. Zatim prođite kroz tu listu i odredite koji su vam kvaliteti najvažniji. Možda mislite da želite pored sebe poslovno uspešnu osobu, a zapravo zaista želite partnera koji će biti tu za vas i podržavati vaše snove. Ili, možda shvatite da iznad svega želite nekog ko čini da sve izgleda lako i zabavno. Važno je da prepoznate svoje stvarne potrebe, odnosno, šta je ono što u odnosu najviše cenite – što ste jasniji u svojim željama, to će manifestacija biti brža i lakša.

Manifestacija uz pomoć dnevnika

Kada znate kakvu osobu želite u svom životu, vođenje dnevnika podržaće manifestaciju. Možete pisati afirmacije, ili zapisivati kvalitete koje želite da vaš partner ima više puta dnevno. Važno je da pišete u sadašnjem vremenu. Dakle, umesto „želim da…“ napišite „viđam se sa nekim ko je prijatan, ljubazan duhovit i saosećajan i voli prirodu kao i ja“.

Pisanje u sadašnjem vremenu potvrđuje da se vaša manifestacija događa, da su radovi u toku, umesto da potvrdite da želite da se to dogodi. Ako o svom željenom partneru govorite kao da je već prisutan u vašem životu, biće vam lakše da ga pronađete. Vaše reči imaju moć, zato unesite nameru i svesnost u njih.

Prikažite svoju viziju na tabli

Takođe je dobra ideja da napravite tablu sa vizijom kako vam izgleda ljubavna veza. To može uključiti romantične večere koje ćete imati, mesta na koja ćete putovati, aktivnosti koje ćete raditi zajedno, verenički prsten koji ćete dobiti, dom koji ćete deliti… Tabla vizije će vam pomoći da učvrstite svoju viziju osobe koju želite i da se vaša manifestacija brže realizuje. Postavite svoju tablu negde gde je ne možete videti – to omogućava osobi koju pokušavate da manifestujete da osvoji prostor i energiju da se pojavi. Upamtite – ne priželjkujete da se ona pojavi, već želite da je zadržite u prostoru u kome ona već jeste, u vašem životu u sadašnjem trenutku.

Pročitajte i ovo: Kako da manifestujete svoje ciljeve putem boje manikira

Manifestacija partnera traži detalje

Zamislite svoj život sa tom osobom – vizualizacija je odlično sredstvo manifestacije, jer vam omogućava da zamislite detalje i da svoje ciljeve osetite kao realne i opipljive. Svako dana odvojte malo vremena (nekoliko minuta) da mirno sedite, zatvorite oči i zamislite svoj idealan život sa tom posebnom osobom. Zamislite stvari koje radite zajedno (putovanje, venčanje, gledanje serije, odlazak u kupovinu, šetnju, čuvanje dece). Ako zamišljate da ste zajedno na plaži, osetite miris mora, ukus slane kože, hranu koju delite gledajući se preko stola, dok povetarac donosi miris borova. Manifestacija traži detalje.

Verujte da zaslužujete ono što tražite

Ako ozbiljno razmišljate o menifestovanju prave ljubavi, ključno je da verujete da to zaslužujete. Na primer, ako govorite sebi da nemate sreće sa partnerima, manifestovaćete lošu sreću u ljubavnom životu. Odvojte malo vremena da uđete u sebe i da duboko razmislite. Pokušajte sa dubokim disanjem, meditacijom ili refleksivnim vođenjem dnevnika, da biste identifikovali ograničavajuća uverenja koja imate o ljubavi. Svakodnevne afirmacije za podizanje samopoštovanja takođe vam mogu biti od koristi da osetite da ste vredni te vrste ljubavi.

Manifestacija i akcija

Ipak, manifestacija nije pasivna – još uvek je potrebno da izađete i preduzmete akciju, da među osobama koje su oko vas pronađete i privučete onu koja je vaš pravi partner. Dakle, registrujte se na aplikaciji za sastanke, koja je u skladu sa vašim težnjama, dozvolite prijateljima da vas sa nekim upoznaju, skupite hrabrost da priđete nekome ko vam se sviđa i kažete mu da je sladak. Pridružite se grupi planinara, ili umetničkoj radionici, ako želite partnera koji ima ova interesovanja. Dakle, izalzite, krećite se među ljudima i idite na sastanke – manifestacija traži podršku akcije.

U međuvremenu, nastavite da radite na tome da postanete najbolja verzija sebe. Ako budete u mogućnosti da se posvetite sebi, lakše ćete se posvetiti nekom drugom i imati ispunjen odnos, kada dođe vreme. Radite više onoga što neguje vašu dušu, gradite ljubav prema sebi, otpuštajte opterećujuće stvari i uverenja, opraštajte, izražavajte zahvalnost. I verujte procesu. Kad budete spremni, Univerzum će vam poslati tačno onoga koga tražite.

Pročitajte i ovo: O-metod – kako da manifestujete kroz orgazam

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresets

Brankica Milošević

Comments