Za sve koji još uvek nisu odlučili šta kupiti dragim osobama za novu godinu hram tradicionalne tajlandske masaže Jai Thai ima nekoliko fenomenalnih predloga. Takodje, tu je i neverovatni novogodišnji popust na kupovinu poklon vaučera. Nazovite nas na 011-369-91-93 ili  062-543-371 da saznate kako možete ostvariti popust od 50%.

Wannabe11 Masaža na poklon

Kvalitetna masaža je uvek odlična ideja, doprineće da sav teret iz prethodne godine nestane kako bi u novu zakoračili rasterećeni i spremni za nove izazove. Ukoliko želite nekom da poklonite novo i nesvakidašnje iskustvo staro hiljadama godina, poput lekovite tradicionalne tajlandske masaže možete izabrati jednu od suvih masaža koje imamo u ponudi: Royal Thai masaža, Tradicionalna Tajlandska ili Yoga Thai. Zovu se suve masaže jer se rade u odeći, bez upotrebe ulja i krema. Koristeći ruke, stopala, kolena i težinu svog tela terapeut stimuliše energetske tačke otklanjajući sve moguće energetske blokade. Zbog načina na koji terapeut manipuliše vašim telom ova tehnika se često naziva „joga za lenje“. Mnogi nakon ovih tretmana imaju osećaj kao da lebde iznad zemlje.

Wannabe22 Masaža na poklon

Želite li da nekoga počastite nezaboravnim relaksacionim tretmanom, savršen izbor su Aromaterapija ili Hot Stone tj masaža toplim vulkanskim kamenjem za hladne zimske dane. Blagotovorni ritmički dodiri terapeuta uz umirujući ambijent Jai Thai spa centra omogućiće potpuno izmeštanje iz realnosti koji će vam podariti onaj neophodni osećaj rasterećenosti i smirenosti. Sve posle toga izgledaće vam manje bitno.

Wannabe33 Masaža na poklon

Naravno,  u ove praznične dane nećemo zapostaviti ni parove koji bi želeli da proslave svoju ljubav na najlepši mogući način i da u novu godinu zakorače sa novim lepim iskustvima. Iz široke ponude paketa za dvoje izdvajamo Srce Tajlanda, Glamur Istoka i Medeni Mesec. Nakon penušave, tople, mirisne kupke u jakuzziju prepustićete se veštima rukama naših vrsnih terapeuta koji će vas povesti na put potpune relaksacije i regenaracije.

Dobrodošli u Jai Thai!

Više o ovim divnim masažama možete pročitati na njihovom sajtu www.jai-thai.net.

Jai thai se nalazi na Senjaku, u Vase Pelagića 48; a možete ih kontaktirati i na broj telefona 011/369-91-93

 

Comments