IMG 9742 copy Modna blogerka Marina Arnaut

WANNABE MAGAZINE: Koliko se baviš pisanjem svog bloga?

Marina Arnaut: Prvi post nastao je 11.03.2010. godine. Znači više od 10 meseci.

Da li se tvoj život promenio otkad pišeš blog?

Život mi se menja svakim danom, svakim novim poznanstvom i iskustvom. A blog fRashion by Marina mi je svakako doneo mnogo i jednog i drugog.

Koja je svrha pisanja?

Ja se trudim da ne pišem puno i opširno. Sa čitaocima komuniciram uglavnom kroz fotografije i kratak tekst. Svrha svakog posta je ustvari zadovoljavanje moje želje da podelim, kažem i upoznajem.

Da li je moda zabavna?

Neizmerno.

IMG 0137 copy 768x1024 Modna blogerka Marina Arnaut

Imaš li idola među svetskim blogerima?

Nemam idola, ali najiskrenije se radujem kada me ujutro sačekaju postovi Andy sa Stylescrapbook.com. Takodje obožavam Karla’s closet, Pandora, afterDRK, CHICMUSE, Columbine Smille, Jak & Jil, Come over to the dark side we have candy, cupcake sand cashmere, Le Blog de Betty, PARK & CUBE, the cherry blossom girl, the blonde salad,… I većinu domaćih koje najiskrenije podržavam.

Čime se inače baviš u životu?

Ja sam diplomirani arhitekta i radim u jednom divnom arhitektonskom birou. U slobodno vreme uređujem svoj blog, zajedno sa drugaricom Anjom pravim RINGeRAJA nakit, slušam muziku, izlazim, gledam serije i filmove, vršljam internetom, šopingujem,…

Koje dizajnere i brendove voliš da nosiš?

Dizajnere i brendove koje baš volim uglavnom baš nemam novca da kupim. Najčešće kupujem u H&M-u i Zari koje obožavam.

Šta nikada ne bi obukla?

Trudim se da ne govorim to nikad. Posebno kada je reč o modi. Ali recimo teksas od glave do pete.

IMG 3743a 768x1024 Modna blogerka Marina Arnaut

Šta je IN, a šta OUT ove sezone?

In je sve što vam se sviđa i što vam stoji, što kupite ili nadjete u maminom ormaru i za šta ste raspoloženi. Out je sve suprotno.

Šta je to što fali srpskoj modnoj sceni?

Mladi i ljudi sa idejama. I informisanost. Moje mišljenje je da ih je malo iz razloga što je konstantno prisutan manir familijarnosti, pa ste na toj istoj sceni samo ako nekoga poznajete ili poznajete nekoga ko poznaje nekoga. Čini mi se da istraživačko novinarstvo (bar kad je moda i modni magazini u pitanju) zaista ne postoji.

Koja su tvoja osnovna pravila oblačenja?

U principu se menjaju. Recimo crna, siva, teget kao osnova. Pa se zatim igram sa detaljima. Šljokice, nesvakidašnji nakit i torbe, ešarpe u animal printu, cvetne ili one jarkih boja, bezbrojne nijanse lakova za nokte… I sve je spojivo.

Kako bi opisala svoj stil?

Moj! (smeh)

IMG 1547 copy 768x1024 Modna blogerka Marina Arnaut

Tvoje omiljene boje?

Volim sve boje. Obožavam boje. Ali na sebi ih ne nosim sve. Trenutno su mi omiljene siva, mint i puder roze. Nemam garderobu u narandžastoj, svetlozelenoj i žutoj boji. Lakove za nokte u tim bojama obožavam.

Detalji bez kojih ne možeš?

Ešarpe, pismo torba, visoke potpetice, lakovi za nokte, veliko prstenje, šljokice, dobar ručni sat, crni sako, kaiš na struku,…

Par stilskih saveta za Wannabe devojke?

Evo jednog. Pratite svoj osećaj i kada je reč o oblačenju. A ako vam zatreba inspiracija, potražite je na domaćim ili stranim modnim blogovima. Čekamo vas!

Za kraj šta bi poručila čitaocima Wannabe-a?

Uživajte!

IMG 9681 copy 1024x768 Modna blogerka Marina Arnaut
Comments