Uvijek možete, barem u mislima, pobjeći u neki drugi dio svijeta. Inspirirajte se Mediteranom i zamislite da ste negdje na jugu Italije. U tome će vam pomoći ženstvena haljinica od svilenaste tkanine u puderastoj boji sa ukrasnim rubom, koja će nježno plesati oko vas dok šetate. Njena jednostavna forma djelovati će kao da ste u nježnoj spavaćici, koja je idealna i vrlo moderna u ove vruće ljetne dane. Kako bi se dodatno zaštitili od štetnog utjecaja sunca, prebacite preko ramena veliku bijelu maramu koja vam može poslužiti i navečer kada temperature postanu niže.

Svoj mediteranski styling upotpunite malom torbom koju možete prebaciti preko ramena u boji koja se ljubi sa haljinom i udobnim japankama odgovarajuće boje. Na vašem Ipodu neka se nađe mjesta za glazbu mediteranskog ugođaja i ne zaboravite na veliku čašu limunade.

93 Modni predlog dana: Dašak italijanskog juga

Dašak italijanskog juga u nježnoj svilenkastoj haljini

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde.


Manuela Lovrenčić – modna dizajnerica, fotografkinja, putnik na stanicama vječnih traženja novih pustolovina, zalazaka sunca, mirisa kiše, zaljubljenica u vintage predmete i knjige. Živi život dan po dan, ispisujući stranice na svom blogu Fashion Disorder.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments