Za postizanje ovog izgleda potrebno vam je sledeće: stav i samopouzdanje. Bez istih, ni ne pokušavajte. Zatim, divna, lagana letnja haljinica sa printom sa paunovim perjem CREAM of Scandinavia. Nas je haljina kupila na prvi pogled. Dovoljno je lagana da želimo da je nosimo i kada su napolju ovakve vrućine, a opet jako je i moderna. Ovakav print i asimetrični kroj ove sezone apsolutni su must!

U stilu Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) autfit začinite nekim neočekivanim elementima. Mi vam predlažemo uske pantalone. Na kraju su vam potrebne štiklice u boji koja uopšte nije zastupljena u autfitu. Pravi izbor su ove narandžaste, Aldo. Preostaje vam da samouvereno zakoračite na ulice… Njujorka? Beograda? Svejedno je!

slika 19 Modni predlog dana: Gradski šik u stilu Carrie Bradshaw

Autfit u stilu omiljene izmišljene njujorške kolumnistkinje

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde.


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments