Ljeto voli svijetle boje, posebno preplanula ljetna put stoga danas izaberite haljinu zanimljivog kroja u bež boji koja je prava ljetna poslastica. Poslužit će vam u svakoj prigodi i biti idealna za kombiniranje. Poigrajte se sa modnim dodacima u toplo-hladnoj varijanti. Naranđžaste salonke sa špic vrhom su it komad ove sezone i unijeti će malo vatre u ovu kombinaciju, dok će je ledeni ton plave marame rashladiti. Velika torba jednostavnog kroja u neutralnom tonu pratit će ton haljine, a zanimljiva bordura dodat će joj dinamiku. Ova  kombinacija biti će savrešna za bezbrižnu šetnju gradom ili odlazak na posao.

Nikako nemojte zaboraviti na transparentan i jednostavan make-up koji će se ukopiti u ovaj styling za urbane dame.

slika 164 Modni predlog dana: Haljina efektnog kroja

Igra toplog, hladnog i neutralnog za savršenu ljetnu gradsku bajku

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde.


Manuela Lovrenčić – modna dizajnerica, fotografkinja, putnik na stanicama vječnih traženja novih pustolovina, zalazaka sunca, mirisa kiše, zaljubljenica u vintage predmete i knjige. Živi život dan po dan, ispisujući stranice na svom blogu Fashion Disorder.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments