Imate problem sa osmišljavanjem letnjih poslovnih odevnih kombinacija? Želite da izgledate i lepo, i moderno, i sveže, i stylish? Potrebni su vam autfiti koje možete poneti u kancelariji, ali u kojima ćete se na letnjim temperaturama osećati prijatno? Znamo, sve znamo. Ipak, nama ne manjka modne inspiracije ni kada nam se đonovi tope na asfaltu! Zato je naš današnji predlog i elegantan i moderan, nosiv u gotovo svim prilikama (pa i onim poslovnim), prikladan i za vrlo mlade, ali i za dame u zrelijim godinama.

Vodite se onim “manje je više” modnim principom – ne preterujte sa kombinovanjem boja i detalja i nećete pogrešiti. Mi smo se odličili za ove slatke tamne pantalonice dužine do ispod kolena CREAM of Scandinavia, zato što su baš uvek aktuelne, a lake su za kombinovanje. Uz njih smo iskombinovali bluzicu u sivkastim nijansama, a ceo autfit smo obojili crvenim cipelicama Aldo. Ovako odevene, spremne ste i za kancelariju i za popodnevne kafe sa drugaricama, za šetnje po gradu i romantične večere.

slika 113 Modni predlog dana: Letnja elegancija

Elegantni autfit za sve prilike

Fotografije: Jean-Francois Nicollet

Šminka: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota)

Frizura: Marija Pavlović i Dalibor Janković (Akademija Šobota)

Model: Lea Davogić

Garderoba: CREAM of Scandinavia

Cipele: Aldo

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde.


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments