Haljina čija je cijena prava sitnica

Ovih će dana u robnoj kući “Harrods” biti izložena haljina koja vrijedi ni manje ni više nego 230.000 funti! Radi se o haljini modne kuće “Ralph&Russo”, i u nju je ušiveno čak 150.000 “Swarovski” kristalića! Inspiracija za nastanak ove haljine potražena je u davnim dvadesetima, a preskupi primjerak bit će izložen na središnjem mjestu “Harrods”-ova izloga.

0117 Modni zalogaji: Haljine, Cavalli i Jelena Rozga

S ovom cijenom bojimo se da će ostati samo izložbeni primjerak

Mafia Lady by ELFS

“Cro-A-Porter” je završen, a pred nama je konačno kompletna nova kolekcija modnog dvojca ELFS, pod nazivom “Mafia Lady”, a čija su zaštitna lica pjevačica Jelena Rozga i manekenka Iva Jerković. Za razliku od gomile boja na koje smo u prethodnim kolekcijama navikli, ovaj put ELFSi su se bazirali na crnu boju i pročišćene krojeve. Ženstvena, mračna kolekcija upotpunjena je prepoznatljivim nakitom od bižuterije i pleksiglasa. Trk na njihovu stranicu i bacite pogled!

0211 Modni zalogaji: Haljine, Cavalli i Jelena Rozga

Kolekcija koja će uljepšati najvažnije događaje u godini

Tom Ford for James Bond, još jednom

Danijela Krejga (Daniel Craig) u novom nastavku “James Bond”-a ponovno će odjenuti Tom Ford. Suradnju su aktualizirali na obostrano zadovoljstvo. Nova Bondova garderoba će sadržavati po mjeri šivana odijela, košulje, kravate i sunčane naočale – sve ručno izrađeno u Italiji. Kako će konačan proizvod izgledati, vidjet ćemo u oktobru sljedeće godine na filmskom platnu.

0310 Modni zalogaji: Haljine, Cavalli i Jelena Rozga

Sexy 007 by Tom Ford

Cavalli oštar na jeziku

Svoj prvi samostalni butik u Japanu otvorio je ovih dana dizajner Roberto Kavali (Roberto Cavalli). To je dvadeset peta zemlja u kojoj je prisutan. Bila je to prilika da poznati dizajner kaže nekoliko mudrih o kojima će se naknadno pisati. Najprije je izjavio kako ne želi da ga kupci slučajno pronalaze, već da ga traže, aludirajući na mlađu populaciju. Iskoristio je priliku i da se osvrne na modnu konkurenciju zajedljivim tonom: “Objasnit ću neke stvari Chanelu i sličnima. Chanelove su haljine za bakice i mamice, a ja odijevam njihovu djecu. Čak i ako sam star, ljudi to ne znaju. Radim vrlo mladenačke kolekcije”, uvjeren je Cavalli.

0410 Modni zalogaji: Haljine, Cavalli i Jelena Rozga

Roberto, ispeci pa reci

Alexa Chung vrijedno snima

Danski modni lanac “Vero Moda” izabrao je modnu ikonu i televizijsku voditeljicu Aleksu Čang (Alexa Chung) za svoje zaštitno lice. Fotografije su snimane u New Yorku, a kolekcija je u bojama Petra Pana, razigrana visokim soknama i pomalo raskuštranom kosom. Baš u stilu Alexe Chung. “Alexa Chung je inspirativna žena i s njom je super raditi. Ona zna kombinirati high street modu s vintage komadima, ali i dizajnersku odjeću na jedinstven način, dajući svemu što nosi svoj pečat”, rekli su iz tog modnog lanca, koji je svojevrsni danski odgovor na “Miss Selfridge”.

0511 Modni zalogaji: Haljine, Cavalli i Jelena Rozga

Modni kameleon čiju odjeću želimo posjedovati


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments