Sestre Olsen imaju najviše stila

Časopis “Vogue” izbacio je pobjednice još jedne modne top liste, a one su uvijek modno osviještene Ashley i Mary-Kate Olsen. Pobjedu su odnijele u  izboru za najbolje obučene celebrity sestre na svijetu. Iako je konkurencija bila oštra, te su se na listi nalazile i sestre Knowles, Kate i Pippa Middleton, Dakota i Elle Fanning,  bez konkurencije pobjedu su odnijele krhke mlade plavuše koje su već godinama vladarice modne scene i modnih trendova. Za ovu prigodu našle su se pod objektivom fotografa Craiga McDeana na naslovnici limitiranog izdanja “Vogue”a.

01 picnik2 Modni zalogaji: Olsen i Moss – sestre vladaju modom!

Sestre na modnom vrhu

Stiže nam Kate Moss Junior!

Mlađa sestra popularne Kate Moss, trinaestogodišnja Lottie Moss snimila je svoj prvi modni editorijal. Za oko modnih magova zapela je na sestrinom vjenčanju koji su se oduševili njenom prirodnom mladenačkom ljepotom. Međutim, modni uspon nažalost ili na sreću, spriječila je mama Moss koja misli da je Lottie sa svojih 13 premlada za manekensku karijeru. No, kako kaže, neće joj braniti daljnje modne korake. Ipak, Lottie je snimila nekoliko test fotografija pod objektivom Andree Carter Bowman na kojima se vidi sav njezin potencijal. Lottie još uvijek nema potpisan ugovor s nijednom modnom agencijom, pa se nadamo da će starija sestra uzeti stvar u svoje ruke i započeti novo modno “Moss” razdoblje.

029 Modni zalogaji: Olsen i Moss – sestre vladaju modom!

Prvi modni koraci sestre Moss

Marc Jacobs u kombinaciji sa seksi vampirom

Prestala su nagađanja o izletu Marca Jacobsa u filmski svijet i konačno smo došli do prvih konkretnih informacija! Dok je prije samo nekoliko tjedana popularni kreator objavio da će glumiti u nekom filmu, danas već znamo da se radi o nezavisnom filmu “Disconnect” redatelja Henrya Alexa Rubina, te da će se Mark pojaviti rame uz rame sa trenutno jednim od najseksipilnijih vampira malih ekrana – Alexanderom Skarsgardom! Neobičnu dramu u kojoj kreator ne glumi samog sebe rado ćemo popratiti!

038 Modni zalogaji: Olsen i Moss – sestre vladaju modom!

...a možda se uskoro i povampiri, tko će znati?

Katie Holmes se vraća modi!

Kad nije u blizini gospodina Kruza (Tom Cruise), ne nosi bapsku odjeću i nije samo dosadna mama uvrnutih odgajateljskih sposobnosti, Kejti Holms (Katie Holmes) se vraća svojim modnim počecima te je nedavno snimila kampanju za glamurozni nakit “H. Stern”. Fotograf  Tom Murno napravio je sjajan posao, što se vidi sa fotografija na kojima glumica potpuno prirodno pozira istaknuvši svoje najbolje dijelove tijela, a možda rezultat leži u tome što se Katie manekenstvom bavila još od svoje četrnaeste godine.

048 Modni zalogaji: Olsen i Moss – sestre vladaju modom!

Katie bez Suri i Toma, i nama se sviđa!

Preview Yves Saint Laurent modela za 2012. godinu

Da, vani je jako hladno i na nogama nosite najtoplije čizmice, ali što će vas bolje ugrijati nego maštanje o vrućim ljetnim danima i sandalicama koje će krasiti vaša stopala? To najbolje znaju tvorci cruise kolekcije modnog brenda “Yves Saint Laurent” za 2012. godinu. Inspirirao ih je vječni mornarski stil koji baš nikad ne izlazi iz mode, a kolekcijom vladaju crna, bijela, crvena i tamnoplava sa formama ljepšim nego ikada! Raznovrsna kolekcija sadrži ravne sandale, špagerice, pumpsice i neizbježne platforme. Poslužili su se prirodnim materijalima, printom, brušenom kožom i motivom zvijezda – dovoljno da već sada sa sigurnošću možemo predvidjeti uspjeh!

059 Modni zalogaji: Olsen i Moss – sestre vladaju modom!

Ljetni bombončići Yves Saint Laurenta


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments