Novi pobjednički tim za Burberry

Burberry će nam uvijek ukazati na zvijezde budućnosti u modnom svijetu, pa im ni kampanja proljeće/ljeto 2012. nije izuzetak. Glumac trenutno hit filma “Moja nedelja sa Merilin” (My Week with Marilyn) Edi Redmejn (Eddie Redmayne) u timu sa Burberry-ovom muzom Karom Delevin (Cara Delevigne) čini pobjednički dvojac koji promovira spomenutu kampanju. Budući da znamo koliko im je uspjeha donijela prethodna kampanja u kojoj su koristili jedan zvjezdani par, tada Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) i Sema Rajlija (Sam Riley), i to 2008.godine, izbor nas ni ne čudi.

Burberry Spring Summer 2012 Campaign Mario Testino 02 picnik Modni zalogaji: Wu za Target, Cole za L’Oréal

Burberry "zgrće" lovu na svojim ljubavnim kampanjama!

Christian Louboutin ima web shop i u Europi

Britanski ljubitelji ove prestižne marke cipela od ove godine će ih moći kupovati online i to čim se kolekcije puste u prodaju u Americi. Na taj se korak brend odlučio kako bi proslavio dvadesetogodišnjicu otvaranja svoje prve trgovine u Parizu. Također će se moći upisati na listu čekanja za njihove najprodavanije modele kako iz nove tako i iz prethodnih kolekcija obuće i torbi, a sam dizajner će im preko chat-a davati svoje savjete kako to sve kombinirati po njegovoj zamisli.

Christian Louboutin Pumps NIB Black picnik Modni zalogaji: Wu za Target, Cole za L’Oréal

Zamislite chat sa Louboutinom, koji vam savjetuje s kojom vašom haljinom najbolje idu vaše nove Louboutinke!

Cheryl Cole za L’Oréal!

Samo nekoliko tjedana nakon što je puštena u prodaju njena kolekcija cipela na web stranici StylistPick, Šeril Kol (Cheryl Cole) je najavila suradnju sa kozmetičkom kućom L’Oréal i to na njenoj kolekciji posebnih crvenih ruževa naglašavajući kako većina zarađenih sredstava idu u njen humanitarni fond kojeg je početkom prošle godine pokrenula u suradnji sa fondacijom “Prince’s Trust”. “Obožavam u svakoj prilici nositi crveni ruž, jer ga smatram najboljim mogućim aksesoarom”, izjavila je poznata pjevačica komentirajući suradnju. Limitirana kolekcija je uskoro u prodaji diljem svijeta.

loreal cheryl cole limited edition color riche lipstick 21 Modni zalogaji: Wu za Target, Cole za L’Oréal

Koliko ste zagrijani za još jednu zvjezdanu kozmetičku suradnju?

DKNY Golden Delicious parfem od milijun dolara

Supermodel Šanel Iman (Chanel Iman) je predstavila novo izdanje trenutno najprodavanijeg parfema branda DKNY Delicious, sad u verziji Golden Delicious. Zanimljivo je to da je bočica kojom se pred fotografima šepurila slavna manekenka koštala ni manje ni više nego milijun dolara, jer je napravljena od dragog kamenja i u suradnji sa slavnim draguljarom Martinom Kacom (Martin Katz). Bočica je ručni rad draguljara koji je u nju ugradio dijamante, safire i tirkize, a za cijeli proces mu je trebalo 1,500 sati. Naravno da je nakon nekoliko minuta naslikavanja manekenka bočicu spremila u neprobojnu kutiju sigurnu u rukama zaštitara, a DKNY najavio humanitarni karakter cijele ceremonije i odvajanje sredstava za borbu protiv gladi.

chanel picnikk picnik Modni zalogaji: Wu za Target, Cole za L’Oréal

Chanel Iman u skupome društvu

Jason Wu za Target

Tek u veljači stiže kolekcija na police i otpočinje njena promotivna kampanja, ali nekoliko slika najnovije hit suradnje je ugledalo svjetlo dana i podleglo brojnim analizama. Inspiracija su mu bili francuski noviji filmovi i glumica Džin Siberg (Jean Seberg), a sam dizajner je izjavio kako nije želio da kolekcija podsjeća ni na jednu njegovu do sada. Cjene su ispod 60$ pa izgleda da ćemo si od sad svi imati priliku priuštiti svoj osobni komad Vua!

jason wu target Modni zalogaji: Wu za Target, Cole za L’Oréal

Wu, potaknut dizajnerskim kolekcijama za konfekciju, želi biti drukčiji i iznenaditi


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments