hamet Moj stil: Hamet AguemonWANNABE MAGAZINE: Koja je tvoja definicija stila?

Hamet Aguemon: Stil je način da iskažeš svoju ličnost. Ne verujem da postoji dobar ili loš stil, verujem samo u lični stil. Budi ono što jesi i ne pokušavaj da budeš “wannabe”. Stil je veoma važan jer daje prve signale drugima i zbog toga bi trebalo da bude verna slika tvojih vrednosti.

Kako bi opisao svoj stil?

Verujem da na moj stil utiče mnogo faktora, uključujući moje raspoloženje, doba dana, vreme, itd. Jednostavno volim da mi je udobno i da budem ono što jesam. Volim da se vidim u ogledalu i kažem sebi “da, sviđa mi se ono što vidim”. To ne znači da moram da kupim najskuplje stvari, iako je moj omiljeni brend D&G. Dešava se da mešam dizajnersku odeću sa jednostavnom svakodnevnom odećom… Osim toga, više sam tradicionalan i klasičan nego ekscentričan. Nemam potrebu da se uklopim sa ljudima. Ne nosim nešto zato što neko poznat to nosi, nosim stvari koje mi se dopadaju. Uglavnom ne mešam više od tri do četiri boje, a takođe ne mešam ni brendove (npr. ne nosim Gucci i D&G u isto vreme) i obično sam im lojalan (Diesel za većinu farmerki, Nike za patike, D&G za sve ostalo).

Koliko ti je važna moda?

Da budem iskren, ne previše – ponekad zamislim nešto što bih nosio i, ako ne mogu to da pronađem, dam da mi se sašije i objasnim krojaču šta je ono što želim. Mislim da je moda važna za sledbenike, ali ne previše za lidere… Lideri su kreativni i stvaraju modu, sledbenici slede modu.

Koji je tvoj omiljeni brend i zašto?

D&G. Jednostavno obožavam ono što rade, od donjeg veša do cipela i odela. Kada je muška moda u pitanju, mislim da su oni uvek ispred drugih i u njihovoj odeći se osećam kao “ja”.

Koji je omiljeni komad odeće iz tvog ormana?

Sve što je u njemu: ručno šivena odela, košulje, cipele, farmerke… Ne bi bilo u mom ormanu da mi nije omiljeno.

Koje su tvoje omiljene boje?

Plava i bela. Plavu volim zato što predstavlja nebo (a samo nebo je granica), a belu zato što uvek izgledaš dobro u belom, a i slaže sa svim drugim bojama.

Kako bi definisao modu u Londonu?

U Londonu se stapaju mnoge kulture i različiti uticaji, što čini londonsku modu neverovatno zanimljivom. Od ulične mode do ulice Saville Row, londonska moda ima istoriju elegancije koja se održava. Jednostavno rečeno, ona je mešavina kulture i različitosti.

Comments